Tandsköterska

Sista ansökningsdag 2021-09-26
Arbetsplats Folktandvården Stationen
Förvaltning Folktandvården i Uppsala län
Referensnummer FTV72/2021
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vill du ta nästa steg i karriären och utveckla dig själv och bygga framtidens tandvård tillsammans med högkompetenta kollegor? Vill du arbeta 36 timmar per vecka, men med en heltidslön? Kan du tänka dig att dela ditt fokus mellan traditionell tandvård och ett annorlunda arbetskoncept?

Vår verksamhet

Folktandvården Stationen är för dig som vill tänka nytt! Folktandvården Stationen öppnade april 2018 i helt nya lokaler i Stationsgallerian mittemot Uppsala Centralstation, endast ca 30 minuter från Stockholms centralstation och 60 minuter från Gävle och Västerås. Stationen riktar sig mot snabba, korta behandlingar i form av undersökningar och enklare behandlingar på vuxna patienter, frisktandvårdspatienter, samt patienter med behov av akuttandvård.

Ditt uppdrag och din kompetens

För dig som tandsköterska kommer en stor del av arbetsveckan bestå av att i team med en tandläkare, tandhygienist och ytterligare tandsköterskor arbeta på flera rum, vilket ställer höga krav på självständighet och förmåga att arbeta delegerat och på anvisning. Du kommer att arbeta i förmiddags- och eftermiddagspass. Du kommer delvis arbeta med egna patienter där du bland annat kommer få utföra egna behandlingar. Utöver det kan det bli aktuellt med att under månaden arbeta på Stationens moderklinik, Folktandvården Vretgränd, där dina arbetsuppgifter kan komma att bestå av arbete med egna patienter, undersökningspass och traditionell assistans. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av liknande arbetssätt.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som är färdigutbildad tandsköterska och med minst 1 års erfarenhet i yrket. Det är meriterande om du har erfarenhet av liknande arbetssätt.  Det viktigaste är dock att du trivs med att jobba delegerat, ta stort eget ansvar och känner dig trygg med att ta egna beslut.

Vi erbjuder

Heltidstjänst på 100%, men där heltid motsvarar 36 timmar per vecka i snitt med bibehållen heltidslön. Tjänsten är en tillsvidaretjänst på hel- eller deltid.
Vi vill skapa förutsättningar för våra medarbetare att må bra, därför erbjuds ett friskvårdsbidrag om 2200 kr per år. Vi värnar om våra medarbetare och erbjuder en arbetsplats där kompetensutveckling och karriärmöjligheter värdesätts högt. Region Uppsala har ett av Sveriges bästa kollektivavtal och vi tar hand om dig som medarbetare och skapar förutsättningar för ekonomisk trygghet. I vårt kollektivavtal ingår bland annat

  • Tjänstepension
  • Ett starkt försäkringsskydd
  • Extra semesterdagar till dig över 40 år
  • Tillägg vid föräldraledighet och sjukskrivning
Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vi tillämpar individuell lönesättning vid tillsättning av denna tjänst. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Vill du veta mer?

För mer information om tjänsten, välkommen att kontakta:
Arbetsledare Annette Jeppesen, 018-617 11 98
Verksamhetschef Michael Robinsson, 018-611 63 73
HR-konsult Lina Wallqvist, 018-611 65 80
För Vision 018-611 65 75

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan redan idag via länken nedan. Vi kommer att intervjua löpande under ansökningstiden och tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag. Sista dag för ansökan är 26 september.

Folktandvården i Uppsala län är en organisation där alla känner sig behövda och delaktiga, där alla tillför värden och egenskaper som för vår verksamhet framåt. Vårt driv sitter i medarbetarna och hos oss växer kunskap och människor. Vi har god tillströmning av patienter, bra ekonomi och intressanta utvecklingsprojekt. Låter det intressant? Kom och dela vårt driv!

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.
 
Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Folktandvården i Uppsala län