Sjuksköterska till intermediärvård

Sista ansökningsdag 2021-09-27
Arbetsplats Verksamhetsområde klinisk neurofysiologi, neurokirurgi och neurologi
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS819/2021
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Är du redo att ta steget från vårdavdelning till intermediärvård? Vill du arbeta i Akademiskas nya poängmodell med bättre möjligheter till återhämtning och flexibilitet?

Välkommen till NIMA85H!

Vår verksamhet

På NIMA, neurokirurgins intermediärvårdsavdelning, vårdas neurokirurgiska och neurologiska patienter som är för sjuka för en vanlig vårdavdelning men inte behöver fullskalig intensivvård. Vi har två kategorier av patienter, intermediärpatienter och postoperativa patienter. Vår spetskompetens är avancerad övervakning av kroppens vitala parametrar för att skapa en så bra miljö som möjligt för hjärnan. Vi strävar hela tiden efter att utveckla vår intermediärvård.

Ditt uppdrag och din introduktion

Som sjuksköterska vill vi att du skall utvecklas, bli kompetent, självständig och få de utmaningar du behöver. Hos oss får du en introduktion anpassad efter din erfarenhet. Introduktionen varvas mellan klinisk tjänstgöring och teoretiska utbildningsdagar med vår utbildningssjuksköterska. Efter din introduktion kommer du att träffa vår seniora sjuksköterska som verkar som ett stöd i din yrkesmässiga utveckling genom råd och vägledning i det dagliga arbetet. När du känner dig redo fortsätter du att utvecklas i din profession med vår kunskap- och utbildningstrappa som inkluderar både interna och externa kurser på universitetet.

Dina kvalifikationer

Är du sjuksköterska som vill ha ett utmanande och stimulerande arbete? Tycker du om att ha många kollegor omkring dig och jobba i team? Är du dessutom en ansvarstagande, motiverad och nyfiken medarbetare som bidrar till en bra arbetsmiljö - då kan du vara rätt för oss! Stor vikt läggs vid personliga egenskaper. Ta gärna kontakt med oss om du vill veta mer om avdelningen!

Vi erbjuder

Vi välkomnar dig som tillsvidareanställd med tjänstgöringsgrad och tillträde enligt överenskommelse. Pendling och andra personliga behov kan diskuteras vid schemaläggning.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Avdelningschef Susanna Sörman, 018–6114972, susanna.sorman@akademiska.se
Biträdande avdelningschef Erika Östlin, 018-617 39 11
Facklig kontaktperson för vårdförbundet nås via växeln 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Med 8 600 anställda, ca 800 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige.

Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.