Biträdande överläkare, smärtrehabilitering

Sista ansökningsdag 2021-09-27
Arbetsplats Verksamhetsområde rehabilitering och smärtcentrum
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS820/2021
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Inom verksamhetsområdet rehabilitering och smärtcentrum ryms rehabiliteringsmedicin, smärtcentrum och de flesta arbetsterapeuter, dietister, fysioterapeuter, kuratorer och logopeder som arbetar på sjukhuset. Smärtcentrum har en omfattande verksamhet med akuta konsulter, smärtmottagning, smärtrehabilitering, neuromodulation, multidisciplinära smärtutredningar, behandling av beroendeproblematik och barnsmärta.

Ditt uppdrag

Du arbetar på smärtcentrum med smärtrehabilitering, i huvudsak öppenvård, deltagande i multidisciplinära smärtutredningar kan bli aktuellt. Du är direkt underställd sektionschefen för smärtcentrum. I tjänsten ingår medicinskt ledningsuppdrag för öppenvårdsrehabiliteringen.

Dina kvalifikationer

Du är specialistläkare inom rehabiliteringsmedicin eller närliggande specialitet (t.ex. allmänmedicin eller neurologi) med minst 5 års erfarenhet efter erhållen tilläggsspecialitet smärtlindring. Du har tidigare erfarenhet av smärtrehabilitering och vilja att utveckla verksamheten.

Vi söker en engagerad medarbetare som vill vara delaktig i att utveckla verksamheten. Du har ledaregenskaper och erfarenhet av arbetsledning. Du är en god förebild i organisationen och har en förmåga att engagera, skapa delaktighet och ett positivt klimat. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Vi ser gärna sökande med vetenskaplig meritering.

Vi erbjuder

Tillsvidare anställning, 100%. Lön och tillträde efter överenskommelse.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

tf sektionschef Rolf Karlsten, via växel 108-611 00 00
Facklig kontakt nås via växel 018- 611 00 00

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan.

OBS! Bifoga samtliga handlingar som styrker kompetenskraven.  
De handlingar vi behöver förutom CV och personligt brev är specialistbevis och om disputation anges som merit även bevis om disputation.  

Även om du har sökt tjänster hos oss på Akademiska sjukhuset tidigare, behöver du skicka in dessa dokument för att det ska vara en komplett ansökan.  
För att din ansökan ska kunna bedömas av Sakkunniggruppen är det viktigt att alla anställningshandlingar är oss till handa senast sista ansökningsdag. En ofullständig ansökan kommer inte tas vidare i anställningsprocessen. Tillsättning av tjänster för specialistutbildade läkare på universitetssjukhus måste sakkunnigprövas (Hälso- och sjukvårdsförordningen (2017:80) 5 kap.  8§) och dokumenten är nödvändig för sakkunnigprövningen. 
Tjänsteförslagen publiceras på Region Uppsalas anslagstavla https://regionuppsala.se/politik-och-paverkan/handlingar/anslagstavla/ 

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Med 8 600 anställda, ca 800 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige.

Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.