Distriktssköterska alt barnsjuksköterska

Sista ansökningsdag 2021-09-30
Arbetsplats Samariterhemmets vårdcentral
Förvaltning Nära vård och hälsa
Referensnummer NVH321/2021
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vi söker en ny kollega till BVC på Samariterhemmets vårdcentral! 

Välkommen att söka tjänsten som distriktssköterska alt barnsjuksköterska till BVC. Vi söker dig som med engagemang och drivkraft vill vara en del i vårt team och tillsammans med oss utveckla vårt arbete. Tjänsten är tillsvidare på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Vi satsar på trygga anställningar och bra förmåner via vårt kollektivavtal. Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här

Ditt uppdrag

Du kommer att arbeta inom BVC- verksamheten med barn från 0-5 år. I uppdraget ingår det att följa barnhälsovårdens nationella program, utvecklingsbedömningar samt vaccinationer och hälsosamtal. Hembesök och föräldragrupper är en prioriterad del av arbetet.

Din kompetens

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning i öppen hälso och sjukvård alt hälso och sjukvårdsutbildning för barn. Företrädesvis med erfarenhet från primärvård och BVC. Vi söker dig som är positiv, har ett flexibelt arbetssätt och god förmåga att samarbeta med övriga i teamet, samtidigt som du har vana och drivkraft att arbeta självständigt. Du har ett flexibelt arbetssätt, besitter god samarbetsförmåga och också förmågan att se utvecklingsmöjligheter.

Vår verksamhet

Samariterhemmets vårdcentral ligger mitt i centrala Uppsala, ett stenkast från Resecentrum. Vår vårdcentral är en stor verksamhet med 14 000 listade patienter. Tillsammans är vi drygt 80 medarbetare och alla yrkesområden inom vårdcentralens uppdrag finns representerade. Den breda variationen av patienter skapar en utvecklande arbetsplats. Vårdcentralen tillhör förvaltningen Nära vård och hälsa i Region Uppsala.

Vårdcentralen tillhör förvaltningen Nära vård och hälsa i Region Uppsala. Vi vill att du ska trivas och utvecklas hos oss. Därför ger vi dig goda utvecklings- och karriärmöjligheter i en stimulerande miljö. Våra vårdcentraler finns i hela länet. Vi arbetar med patienten, i team på vårdcentralen och samarbetar med kollegor på olika vårdnivåer – tillsammans för din hälsa.

Vill du veta mer?

Vill du veta mer om tjänsten och verksamheten är du välkommen att kontakta gruppchef Carina Stridh Holstenssson på mail carina.stridh.holstensson@regionuppsala.se alternativt på telefon 070-650 22 98.

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Rekrytering kan komma att ske fortlöpande under ansökningstiden. Glöm inte att bifoga intyg som styrker din åberopade kompetens!

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare

Sök jobbet

Om Nära vård och hälsa

Våra 1650 medarbetare arbetar med nära vård och hälsa i Uppsala län. Vi har ett brett utbud av tjänster inom första linjens vård. Våra patienter möter oss på Region Uppsalas egna vårdcentraler eller inom habilitering och vi ger råd på telefon via 1177 Vårdguiden. Utbildning, forskning och utveckling är viktigt för oss, eftersom vi anpassar vårt utbud utifrån invånarnas behov. Redan nu erbjuder vi mobila team, videobesök och smarta e-tjänster.