Operationssjuksköterska ortopediska anestesi-och operationsavdelningen

Sista ansökningsdag 2021-09-28
Arbetsplats Verksamhetsområde anestesi-, operation och intensivvård
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS829/2021
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Inom verksamhetsområde ortopedi/hand opererar vi patienter inom högspecialiserad vård inom sektioner som handkirurgi, fraktur-, protes-, skulder-/knä-, fot- och ryggkirurgi. Verksamheten är bred med både akut och planerad kirurgi.

Är vi rätt för dig?

Vi söker nya medarbetare till vår operationsavdelning. Vi behöver duktiga, intresserade, ansvarstagande operationssjuksköterskor. Du blir en del av ett skickligt team som stöttar och hjälper kollegor samtidigt som du kommer att arbeta självständigt.  

Är du rätt för oss?

Du sätter alltid patienten i fokus och är ansvarstagande och motiverad i ditt arbete. Du bör vara flexibel, engagerad och positiv kollega som bidrar till god arbetsmiljö. Har du detta, kombinerat med nyfikenhet och noggrannhet så kommer du att trivas hos oss. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder 

Att vara specialistsjuksköterska på ortopedoperation är ett spännande arbete där du får möta människor i många olika situationer. Du blir en del av ett team inom anestesi och operation där din kompetens är viktig. Vi erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete där din roll är betydelsefull i samarbete med kollegorna i operationsteamet. På ortopedoperation finns det på sikt möjligheter till att ha ett eget ansvarsområde inom en viss specialitet.
Hos oss får du mer än månadslön. Vi erbjuder många förmåner, åker du kollektivtrafik så får du ett nettoavdrag för årsbiljett på UL. Dessutom finns det personalbostäder att tillgå i ett begränsat antal med kontrakt på max ett år, så länge du har en tjänst på Akademiska sjukhuset. Vi har en egen friskvårdsanläggning där du tränar avgiftsfritt. Vi ger även ekonomisk subvention ifall du väljer att träna på annan träningsanläggning. Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Se gärna vår film där du får möta en av våra medarbetare som berättar om hur det är att arbeta som Operationssjuksköterska på Akademiska sjukhuset.

Kompetensutveckling

Du som ny erbjuds en individuellt anpassad introduktion med mentorskap. Därtill har vi som mål att varje medarbetare ska ha en individuell kompetensutvecklingsplan. Planen tas fram och följs upp av utbildningsansvarig på lokal nivå i dialog med dig och närmsta chef samt i medarbetarsamtalen för att säkerställa att den kontinuerliga kompetensutvecklingen svarar mot kraven för rollen som operationssjuksköterska hos oss. Kompetensutveckling sker dels genom utbildning, men du får det även löpande genom det dagliga arbetet. Hos oss kan det innebära att delta i olika förbättringsarbeten, arbetsgrupper och projekt.

Dina kvalifikationer

Du som söker är legitimerad operationssjuksköterska. Tidigare erfarenhet inom operationssjukvård är meriterande. Du sätter alltid patienten i fokus och är ansvarstagande och motiverad i ditt arbete. Du bidrar med en positiv inställning som medverkar till en god arbetsmiljö. För att trivas hos oss identifierar du dig med Akademiska sjukhusets kärnvärden – ödmjuka, skickliga och långsiktiga.

Villkor

Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid. Dina arbetstider är förlagda dag, kväll och helg i verksamhetsanpassat önskeschema. Då inget nattarbete ingår är veckoarbetstiden för närvarande 38,25 h/vecka. Tillträde enligt överenskommelse.

Vill du veta mer?

Avdelningschef, Margareta Eidenert, 018-611 96 86
Facklig företrädare nås via växeln 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Urval och tillsättning kan komma att ske fortlöpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Med 8 600 anställda, ca 800 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige.

Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.