Sjuksköterska natt

Sista ansökningsdag 2021-09-30
Arbetsplats Medicinavdelning 1
Förvaltning Lasarettet i Enköping
Referensnummer LE94/2021
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Är du sjuksköterska med erfarenhet som funderar på att byta jobb?

Vår verksamhet

På våra avdelningar får du möjlighet att bredda dina kunskaper inom flera olika medicinska diagnoser. Som nattsjuksköterska arbetar du på både medicinavdelning 1 som är en avdelning med huvudinriktning mot hjärtsjukdomar och avdelning 2, som är en avdelning med huvudinriktning mot stroke. Ta chansen att bli en i teamet och utvecklas i din profession.

Ditt uppdrag

Sedvanliga arbetsuppgifter som nattsjuksköterska i nära samarbete med undersköterska. 

Dina kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska, gärna med erfarenhet av hjärtsjukvård eller strokevård. Du är engagerad och vill vårda människor med akuta behov av medicinsk behandling. Vi söker dig som är noggrann och lägger extra fokus på att skapa trygghet för patienten under vårdtiden. Du trivs med att arbeta både med och för människor. Du har ett gott bemötande och god samarbetsförmåga. Du är innovativ, handlingskraftig, ansvarstagande, flexibel och har en positiv inställning. På avdelning 1 och 2 är det ofta ett stort patientflöde eftersom de flesta patienterna kommer in akut. Och det är därför viktigt att du trivs med att arbeta strukturerat och effektivt med förmåga att leda arbetet samt kan växla arbetstempo när det behövs.

Vi erbjuder

Tillsvidareanställning natt. Heltid eller deltid efter överenskommelse, liksom tillträde.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Har du frågor om tjänsten eller vår verksamhet är du välkommen att kontakta:
Avdelningschef Helena Gustavsson, 0171-41 85 22
Facklig kontaktperson för Vårdförbundet nås via växeln: 0171-41 80 00

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Bifoga gärna din sjuksköterskelegitimation och ditt examensbevis i din ansökan.
Intervjuer kommer att hållas löpande under rekryteringstiden.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Lasarettet i Enköping

Lasarettet i Enköping har cirka 550 medarbetare och är en del av Region Uppsala. Enköping har goda kommunikationer till Stockholm, Uppsala och Västerås. Vi arbetar för mångfald och jämställdhet och hela sjukhuset är HBTQ- certifierat. Vi är ett hälsofrämjande sjukhus och arbetar aktivt med att ständigt utveckla verksamheten.