Boka tid för att slippa långa köer vid vaccination mot covid-19

Det är långa köer till drop-in för vaccination mot covid-19. Det finns gott om lediga tider att boka.

Läs mer och boka tid på 1177.se.

ST-läkartjänst i klinisk neurofysiologi

Sista ansökningsdag 2021-10-25
Arbetsplats Verksamhetsområde klinisk neurofysiologi, neurokirurgi, neurologi
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS835/2021
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

ST-läkartjänst i klinisk neurofysiologi vid sektionen för klinisk neurofysiologi, Akademiska sjukhuset. Sektionen tillhör verksamhetsområdet klinisk neurofysiologi, neurokirurgi, neurologi. Profilområden för enheten är bland annat avancerad diagnostik av neuromuskulära sjukdomar, intraoperativ monitorering, samt diagnostik av svår epilepsi inklusive preoperativa epilepsiutredningar. På avdelningen arbetar 30 medarbetare varav 8 specialistläkare och 3 ST-läkare.

Ditt uppdrag

Som ST-läkare hos oss kommer du att arbeta med olika kliniska undersökningar av nervsystemet för att utreda och diagnosticera bland annat neuromuskulära sjukdomar och epilepsi under handledning av erfarna kollegor. Arbetet innebär bland annat analys av genomförda undersökningar som EEG och neurografier, patientmottagning med EMG- och ultraljudsundersökning av både barn och vuxna samt akut dagjourverksamhet. Med närhet till Uppsala Universitet finns möjlighet för dig att delta i forskning och utveckling inom neurofysiologisk diagnostik.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som genomfört AT-tjänst och är intresserad av att arbeta i en patientorienterad diagnostisk specialitet. Vi ser gärna att du tar egna initiativ, är ansvarstagande och noggrann och har lätt att samarbeta. Genomförd disputation inom relevant område är meriterande.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig en heltidstjänst som ST-läkare, vilken börjar med provanställning 6 mån. Arbetstiden är förlagd till dagtid vardagar. Tillträde enligt överenskommelse.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Sektionschef Anna Rostedt Punga, anna.rostedt.punga@akademiska.se
ST-läkare Hanna Hübinette, hanna.hubinette@akademiska.se
Facklig representant nås via växeln 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdatum. 

Välkommen med din ansökan och läs mer om vår verksamhet och sjukhusets ST-läkarutbildning på www.akademiska.se

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Med 8 600 anställda, ca 800 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige.

Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.