Sjuksköterska till urologmottagningen

Sista ansökningsdag 2021-10-10
Arbetsplats Verksamhetsområde urologi
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS836/2021
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Verksamhetsområdet urologi utreder och behandlar patienter med sjukdomar i njurar, urinledare, urinblåsa, prostata, urinrör, penis och testiklar. Patienterna kommer från vår sjukvårdsregion men i många fall tar vi emot patienter från övriga Sverige och även utlandet.

På vår urologmottagning arbetar sjuksköterskor, kontaktsjuksköterskor, undersköterskor, uroterapeuter, koordinatorer och läkare.

Ditt uppdrag

Dina arbetsuppgifter innefattar arbete med egen mottagning och telefonrådgivning för urologipatienter. Mottagningsarbetet innebär också administrering av olika läkemedel, injektioner eller blåsinstallationer, kateterbyten och undervisning av patienter gällande självkatetrisering, samt arbete på vår inskrivningsmottagning. I tjänsten ingår även att assistera läkare vid olika undersökningar och behandlingar.

Du kommer tillhöra ett kompetent team där också gemenskap och arbetstrivsel är viktigt.

Dina kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska med minst 2 års erfarenhet inom yrket. Om du har arbetat på mottagning/ inom öppenvården tidigare är det ett extra plus. Kompetens och erfarenhet av urologisk vård är meriterande men inget krav.

Din kompetens

Vi söker dig som kan och vill bidra med dina kunskaper och erfarenheter till vår arbetsgrupp. Du som person har en god samarbetsförmåga samtidigt som du trivs med att arbeta självständigt. Du kan organisera och prioritera dina arbetsuppgifter på en arbetsplats med ett växlande arbetstempo. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. 

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete där det finns stora möjligheter att utvecklas som sjuksköterska oavsett tidigare erfarenhet. Hos oss får du personlig anpassad inskolning. Möjlighet till intern- och extern vidareutbildning finns.

Tillsvidareanställning, heltid. Måndag-fredag dagtid. Tillträde enligt överenskommelse. 

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Avdelningschef Anna Ekwurtzel Johansson 018-617 50 05
Facklig kontaktperson nås via växeln 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan.  Intervjuer sker löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Med 8 600 anställda, ca 800 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige.

Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.