Psykolog till Håbo- Enköpings psykiatrimottagning

Sista ansökningsdag 2021-09-29
Arbetsplats Verksamhetsområde psykiatri
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS837/2021
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Håbo-Enköping är en öppenvårdspsykiatrisk mottagning centralt belägen i Enköping. Mottagningen har blivit till efter en sammanslagning av Bålsta psykiatrimottagning och Enköpings psykiatrimottagning. Vi är därför i ett spännande förändringsskede där vi arbetar mycket med organisation och vårdprocesser för att kunna erbjuda det bästa möjliga behandlingsutbudet för våra patienter. Vi har en stor bredd i vår verksamhet där vi både utreder och behandlar personer med bland svår affektiv problematik, neuropsykiatriska funktionshinder, psykossjukdom och beroende. Vi arbetar med medicinsk behandling, utredningar, samtalsbehandlingar, stöd- och familjesamtal, rådgivning och konsultation samt vid behov anhörigstöd.

Enköping har bra kommunikationsmöjligheter med både Uppsala, Stockholm och Västerås. Mottagningen är belägen i ljusa lokaler på gångavstånd från resecentrum

Ditt uppdrag

Som psykolog har du en viktig roll i teamet. Du förser verksamheten med psykologisk kompetens och bidrar med förståelse och kunskap om hur psykologiska faktorer i samverkan med miljön påverkar våra patienters möjligheter att må bra och utvecklas.

Du kommer i huvudsak att:

  • arbeta självständigt med utredning av neuropsykiatriska frågeställningar, personlighetsbedömningar och psykoterapibedömningar
  • utföra psykologiskt behandlingsarbete individuellt och i grupp
  • arbeta med handledning och konsultation samt ha en aktiv medverkan i teamets metod- och utvecklingsarbete
  • vara en del av ett multiprofessionellt team bestående av psykologer, läkare, sjuksköterskor, arbetsterapeut, kuratorer, skötare och medicinska sekreterare.

Dina kvalifikationer

Du som söker är legitimerad psykolog, gärna med erfarenhet från både öppen- och slutenvårdspsykiatri. Erfarenhet av digitala vårdmöten är meriterande.

Din kompetens

Som person har du god samarbetsförmåga samt trivs med att jobba i team bestående av olika professioner och att ha varierande arbetsuppgifter. Du är också självständig och kan utifrån din profession fatta egna beslut. Du är målinriktad, effektiv och sätter patientens bästa i fokus. Du är också empatisk, professionell och har integritet. Du arbetar givetvis i överensstämmelse med vetenskap och beprövad erfarenhet. Du tycker även det är viktigt med den sociala arbetsmiljön och att ha trevligt på jobbet. Vi ser gärna att du som person även har ett engagemang och drivkraft i att arbeta med att utveckla vår organisation till framtidens behov. Vid tillsättningen kommer stor vikt att läggas vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder

Vi erbjuder en tjänst med tillsvidareanställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Avdelningschef Kristiina Lundgren 018-617 22 84
Facklig kontakt nås via växeln 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Urval och intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden. Innan anställning kommer utdrag från Misstanke- och belastningsregister att tas. 

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Med 8 600 anställda, ca 800 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige.

Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.