Medicinsk sekreterare

Sista ansökningsdag 2021-10-03
Arbetsplats Storvreta vårdcentral
Förvaltning Nära vård och hälsa
Referensnummer NVH361/2021
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Välkommen till vårdcentralen och sekreterargruppen på Storvreta vårdcentral!

Nu söker vi dig som är intresserad av att arbeta som medicinsk sekreterare hos oss. Vi erbjuder ett vikariat under perioden oktober 2021 till sista september 2022. Tjänsten är på 50-100% och bestäms vid en eventuell anställning.

Vi satsar på trygga anställningar och bra förmåner via vårt kollektivavtal, läs om dem här.

Ditt uppdrag

Hos oss har du alla de varierande arbetsuppgifter som ingår i rollen som medicinsk sekreterare på en vårdcentral. Det innebär att halva tiden är planerad för journalskrivning och övrig tid för gemensamma funktioner för vårdcentralen så som receptionsarbete. 

Att arbeta inom Primärvården som medicinsk sekreterare innebär även att du ingår i en samordning, där ett samarbete mellan vårdcentralerna finns gällande diktatutskrifter.

Din kompetens

Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare. Erfarenhet av primärvård, IT-stöd, HSA-katalog och Besched ses som meriterande.

För att trivas i jobbet krävs att du tycker om att möta människor och ge god service. Du har ett gott bemötande och bidrar även till ett gott samarbete på vårdcentralen.

Vår verksamhet

Här på Storvreta vårdcentral arbetar vi för att ha en bra arbetsmiljö och nöjda patienter. Till Storvreta tar man sig enkelt med upptåget som tar 9 minuter från Uppsala centralstation. Storvreta vårdcentral är en liten familjär vårdcentral där vi har ett gott samarbete mellan de olika yrkesprofessionerna. Storvreta vårdcentral tillhör förvaltningen Nära vård och hälsa, Region Uppsala och ligger i ett samhälle norr om Uppsala. Vi erbjuder det mesta inom primärvård och på vårdcentralen arbetar alla för att ge våra patienter bästa möjliga omhändertagande. Den breda variationen från barnfamiljer till äldre patienter skapar en stimulerande och utvecklande arbetsplats. 

Vill du veta mer?

Blir du nyfiken? Då är du varmt välkommen att kontakta verksamhetschef Rebecka Larsköld på mail rebecka.larskold@regionuppsala.se eller på telefon 018-6174825. 

Ansökan

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Bifoga meritförteckning och andra relevanta bilagor som styrker din kunskap och erfarenhet.

Intervjuer av tjänsten kan ske under ansökningstiden.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Nära vård och hälsa

Våra 1650 medarbetare arbetar med nära vård och hälsa i Uppsala län. Vi har ett brett utbud av tjänster inom första linjens vård. Våra patienter möter oss på Region Uppsalas egna vårdcentraler eller inom habilitering och vi ger råd på telefon via 1177 Vårdguiden. Utbildning, forskning och utveckling är viktigt för oss, eftersom vi anpassar vårt utbud utifrån invånarnas behov. Redan nu erbjuder vi mobila team, videobesök och smarta e-tjänster.