Sjuksköterska

Sista ansökningsdag 2021-10-10
Arbetsplats Fålhagens vårdcentral
Förvaltning Nära vård och hälsa
Referensnummer NVH362/2021
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vi söker nu en sjuksköterska till Fålhagens vårdcentral!

Fålhagens vårdcentral är belägen mitt i centrala Uppsala med cirka 30 medarbetare som alla arbetar med mottot "tillsammans för din hälsa". Vi erbjuder ett vikariat på heltid med start i december 2021 och sex månader framåt.

Vi satsar på trygga anställningar och bra förmåner via vårt kollektivavtal, läs om dem här.

Ditt uppdrag

Dina arbetsuppgifter innefattar ett varierat arbete som sjuksköterska på vårdcentral som att t.ex. bedöma/hjälpa patienter i telefonrådgivningen, via E-tjänster och i det direkta mötet i planerad mottagning eller drop-in. Vi arbetar tvärprofessionellt och har en hög tillgänglighet för patienterna. Vi arbetar aktivt med att förbättra patientflödena genom triagering och bokning till samtliga professioner. Du som sjuksköterska har gott stöd av både dina sjuksköterskekollegor och av samtliga läkare på vårdcentralen.

Din kompetens

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Tidigare erfarenhet av primärvård, Cosmic, telefonrådgivning samt triagering ses som meriterande. Vi tror att du är flexibel i ditt arbetssätt, tycker om att ta helhetsansvar och har en stor vilja att ständigt utveckla verksamheten. Nyfikenhet, kreativitet och professionalitet är egenskaper vi sätter extra stort värde på.

Vår verksamhet

Fålhagens vårdcentral är en framåtsyftande vårdcentral och ligger i ett av Uppsalas mest attraktiva lägen i anslutning till resecentrum. Vi är drygt trettio medarbetare som ansvarar för omkring 10.000 listade patienter. På vårdcentralen arbetar alla professioner tillsammans för att ge patienten bästa möjliga omhändertagande. Med mottot ” tillsammans för din hälsa ” strävar vi efter att ständigt utveckla våra arbetssätt för att hitta effektiva lösningar på patienternas behov och skapa en bra arbetsmiljö. För att möta våra patienters skiftande behov och önskemål har vi öppet från klockan 7 på vardagar.

Vill du veta mer?

Välkommen att kontakta verksamhetschef Mattias Sjöberg på mail mattias.sjoberg@regionuppsala.se eller på telefon 070-365 55 88

Fackliga företrädare nås via växeln 018- 611 00 00

Ansökan

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Glöm inte att bifoga intyg som styrker din åberopade kompetens! Urval och intervjuer kan komma att ske innan sista ansökningsdag. 

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Nära vård och hälsa

Våra 1650 medarbetare arbetar med nära vård och hälsa i Uppsala län. Vi har ett brett utbud av tjänster inom första linjens vård. Våra patienter möter oss på Region Uppsalas egna vårdcentraler eller inom habilitering och vi ger råd på telefon via 1177 Vårdguiden. Utbildning, forskning och utveckling är viktigt för oss, eftersom vi anpassar vårt utbud utifrån invånarnas behov. Redan nu erbjuder vi mobila team, videobesök och smarta e-tjänster.