Sjuksköterska till smärtcentrum

Sista ansökningsdag 2021-10-03
Arbetsplats Verksamhetsområde rehabilitering och smärtcentrum
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS854/2021
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Smärtcentrum bildar tillsammans med rehabiliteringsmedicin ett av Akademiska sjukhusets verksamhetsområden. Vi är ett av Nordens största samlade smärtcentrum med en bred verksamhet och flertal smärtrehabiliteringsteam. I vårt verksamhetsområde pågår en satsning utifrån ett politiskt beslut att stärka rehabilitering samt att arbeta med Region Uppsalas huvudmål: att genomföra ”Effektiv och nära vård 2030” i samverkan med Nära vård och hälsa; att vården kommer närmare patienterna

Att vara medarbetare på smärtcentrum innebär att du får möta människor i många olika situationer. Vi arbetar utifrån en helhetssyn med våra patienter och psykologisk/psykiatrisk perspektiv är en del i vårt arbete. Hos oss på smärtcentrum jobbar läkare, sjuksköterskor, specialistsjuksköterskor, psykologer, sjukgymnaster, arbetsterapeuter, undersköterskor, kuratorer och medicinska sekreterare. 

Ditt uppdrag

Ditt uppdrag hos oss kommer vara som konsultsjuksköterska, där du har i uppdrag att tillsammans med läkare besöka sjukhusets patienter och avdelningar som behöver råd och stöd i smärtlindring. Du skapar en individuell plan för patientens smärtlindring och hjälper till med både upp och nedtrappning av medicinering inför exempelvis operationer. Du kommer även stötta vår utbildningssjuksköterska med att skapa utbildningar inom smärta och smärtlindring utifrån verksamheters behov. Du ansvarar för temadagen smärta som anordnas en gång per år på sjukhuset.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som är sjuksköterska med specialistutbildning inom intensivvård, anestesi eller annan specialitet. Du har några års erfarenhet och är van vid att hantera teknisk utrustning, behandlingar och läkemedel. Du inger trygghet och sätter alltid patienten i fokus och är säker i din roll som sjuksköterska. Har du tidigare handlett studenter och kollegor ser vi det som meriterande.

Din kompetens

Du som söker har stort engagemang för att ge patienter den bästa möjliga vården. Du är ansvarstagande i ditt arbete och tar ansvar för dina uppgifter och driver dina processer på ett strukturerat och organiserat sätt. Vidare är du flexibel och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och kan snabbt ändra ditt synsätt och förhållningssätt. Du är nyfiken och vill hålla dig uppdaterad inom ditt område, du omvärlds bevakar och delar gärna med dig av dina kunskaper. Slutligen är du en positiv kollega som vill bidra till en god arbetsmiljö.

Vi erbjuder

Ett heltidsvikariat fram tills 22-06-17 med start enligt överenskommelse. Vikariatet kan med stor sannolikhet utvecklas till en tillsvidareanställning inom Smärtcentrum Arbetstiden är förlagd vardagar dagtid. Du kommer självklart att få övergripande kunskaper om Smärtcentrums olika specialområden för att få en helhetsbild av vår verksamhet. 

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Avdelningschef Lotta Meuller Danielsson tfn 018-611 29 47, mobil 070-479 36 26,
ann-charlotte.meuller.danielsson@akademiska.se

Facklig kontaktperson, Vårdförbundet nås via växeln 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Med 8 600 anställda, ca 800 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige.

Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.