Arbetsledare

Sista ansökningsdag 2021-10-03
Arbetsplats Mobila kliniken, Specialistkliniken Orofacial medicin
Förvaltning Folktandvården i Uppsala län
Referensnummer FTV73/2021
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Folktandvården i Region Uppsala har som mål att bli nationellt ledande inom äldretandvård. Sveriges befolkning blir allt äldre och fler människor har dessutom kvar sina egna tänder. Vi är i framkant inom området och sedan augusti 2018 bedriver vi ST-utbildning inom Orofacial medicin. Den mobila verksamheten växer och behovet av våra tjänster ökar. Vår verksamhet präglas av tillgänglighet och god service till våra patienter.

Tjänsten som arbetsledare på Mobila kliniken har sin utgångspunkt från Specialisttandvården Orofacial medicin Seminariet som ligger i ett vackert gammalt hus och kliniken har sex behandlingsrum. Avståndet till Uppsala Resecentrum är ca 2 km, så det finns goda pendlingsmöjligheter.

Ditt uppdrag

Vi söker dig som har ett stort engagemang och vill utveckla samt arbetsleda Mobila kliniken. Tillsammans med klinikens verksamhetschef, vårdutvecklare och två arbetsledare utgör ni klinikledningen för Centrum för medicinsk tandvård i Uppsala. Du rapporterar till verksamhetschefen för Centrum för medicinsk tandvård.

På Specialisttandvården Orofacial medicin Seminariet arbetar ca 40 medarbetare som också bemannar Mobila kliniken. Du är delaktig i klinikens verksamhetsplanering samt i kvalitets-, utvecklings- och förbättringsarbete. I det löpande uppdraget ansvarar du framförallt för Mobila klinikens dagliga fortlöpande verksamhet såsom bemanning, administration inom schemaläggning samt uppföljning inom olika områden.

Är du den vi söker?

Vi söker dig som har en mycket god organisations- och kommunikationsförmåga. Du är lyhörd i kontakten med andra människor och har förmåga att skapa goda relationer. Vi förutsätter att du har erfarenhet av arbete inom tandvård och det är meriterande om du har erfarenhet från mobil tandvård/medicinsk tandvård. Du är ekonomimedveten, lösningsorienterad och du trivs i en dynamisk miljö.
Uppdraget är ett förordnande med en tillsvidareanställning hos Folktandvården i Uppsala län.

Vi erbjuder

Region Uppsala har ett av Sveriges bästa kollektivavtal och vi tar hand om dig som medarbetare och skapar förutsättningar för ekonomisk trygghet. I vårt kollektivavtal ingår bland annat

  • Tjänstepension
  • Ett starkt försäkringsskydd
  • Extra semesterdagar till dig över 40 år
  • Tillägg vid föräldraledighet och sjukskrivning
Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Verksamhetschef Meral Karakas, 076-833 25 61
För UTTF Isabel Brundin, 070- 508 13 10
För SRAT Monica Edling, 070-735 33 50
För Vision 018-611 65 64

Vill du jobba med oss?

Välkommen att söka via länken nedan senast den 3 oktober.

Folktandvården i Uppsala län har god tillströmning av patienter, bra ekonomi och intressanta utvecklingsprojekt. Vi är en organisation där alla känner sig behövda och delaktiga, där alla kan tillföra värden och egenskaper som för vår verksamhet framåt. Vårt driv sitter i medarbetarna! Låter det intressant? Kom och dela vårt driv!

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Folktandvården i Uppsala län