Sjuksköterska till BOT’s utredningsavdelning/mottagning, måndag-fredag

Sista ansökningsdag 2021-10-06
Arbetsplats Verksamhetsområde blod- och tumörsjukdomar
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS865/2021
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Vår utredningsavdelning inom blod och tumörsjukdomar (BOT) är en dagverksamhet som har hand om patienter i behov av akut vård så som sepsis, biverkningar från den onkologiska behandlingen eller från tumörsjukdomen. Det kommer även en del patienter som är under utredning till oss. Vi är en ganska liten verksamhet med 10 platser, men patientantalet kan variera stort under dagen. Vi arbetar i ett nära team bestående av undersköterska, sjuksköterska och läkare, med bra kontakt med vårdplatskoordinator och övriga verksamheter inom blod- och tumörsjukdomar.

Ditt uppdrag

Inom den onkologiska verksamheten uppstår dagligen akuta patientbehov som behöver tas om hand. Vanliga arbetsuppgifter är kliniska bedömningar, provtagningar, förberedelser inför undersökningar/behandlingar, blodtransfusioner och telefonrådgivning. Det är svårt att förutse hur en dag kommer att vara här, men det är en del av charmen med vår verksamhet.

Din kompetens

Vi söker en legitimerad sjuksköterska med några års erfarenhet. Meriterande om det är inom onkologi och/eller mottagningsarbete. Du kan arbeta självständigt och är flexibel/stresstålig och tycker det är roligt med varierande arbetsuppgifter och tempoväxlingar under ett arbetspass. Självklart har du ett gott bemötande mot dina patienter och medarbetare.

Vi erbjuder

Ett vikariat 1 år på heltid med möjlighet till förlängning. Tjänstgöring måndag – fredag, tjänstgöringsgrad kan diskuteras. Tillträde enligt överenskommelse.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Avdelningschef Nina Catharina Lundberg tel: 018-6170867
Gruppchef Louise Blom tel: 018-6173489
Facklig företrädare nås via växeln 018-611 00 00 

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Med 8 600 anställda, ca 800 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige.

Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.