Audionom

Sista ansökningsdag 2021-10-17
Arbetsplats Audionommottagningen
Förvaltning Nära vård och hälsa
Referensnummer NVH371/2021
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Välkommen till vår audionommottagning 

En av våra audionomer går i pension och vi söker därför en audionom till Audionommottagningen
med placering i Uppsala. Vi finns i fina lokaler på Kronparksgården, Ulleråker i södra Uppsala. Här arbetar 3 audionomer och en sekreterare, övriga kollegor finns på verksamhetens andra mottagningar i länet. Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid med tillträde efter överenskommelse. 

Region Uppsala och Nära vård och hälsa satsar på trygga anställningar och bra förmåner som gör skillnad. Läs om våra förmåner här.

Ditt uppdrag

Dina arbetsuppgifter blir att träffa personer över 20 år med en lätt eller måttlig hörselnedsättning. Du utför behovsbedömning, hörselmätningar, förskriver hörhjälpmedel samt ger information om hörselnedsättning och dess konsekvenser. Du kommer också att utföra eller administrera service av hörapparater. Arbetet är varierande och självständigt vilket innebär mycket egenansvar. Resor till och arbete på annan mottagning kan förekomma. 

Vår verksamhet

Audionommottagningen i Uppsala län är en verksamhet inom Nära vård och hälsa i Region Uppsala och som arbetar med grundläggande hörselrehabilitering för vuxna. Vi har mottagning i Enköping, Heby, Tierp, Uppsala och Östhammar. Vi som arbetar här är nio audionomer, sekreterare och verksamhetschef. Vi har gemensamma arbetsplatsträffar, professionsträffar och utbildningsdagar. 

Din kompetens

Du som söker ska vara legitimerad audionom. Det är viktigt att du kan arbeta självständigt och har en god samarbetsförmåga. Vi ser gärna att du har körkort. 

Som person är du tydlig i din kommunikation och strukturerad i ditt arbetssätt. Du tycker om att tänka nytt som också kan omsättas i praktiken. Du har en god pedagogisk förmåga och kan lätt skapa kontakt med både patienter och kollegor. 

Vill du veta mer?

För mer information är du varmt välkommen att kontakta verksamhetschef Agneta Nilsson Palm, tel:018-611 67 80 

Ansökan

Vi ser fram emot din ansökan via länken nedan. Bifoga CV, kopia på din legitimation och andra relevanta bilagor som styrker din kunskap och erfarenhet.?Vi vill ha din ansökan senast 17 oktober, men vi intervjuar fortlöpande under ansökningstiden så vänta inte med att skicka in din ansökan.


Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Nära vård och hälsa

Våra 1650 medarbetare arbetar med nära vård och hälsa i Uppsala län. Vi har ett brett utbud av tjänster inom första linjens vård. Våra patienter möter oss på Region Uppsalas egna vårdcentraler eller inom habilitering och vi ger råd på telefon via 1177 Vårdguiden. Utbildning, forskning och utveckling är viktigt för oss, eftersom vi anpassar vårt utbud utifrån invånarnas behov. Redan nu erbjuder vi mobila team, videobesök och smarta e-tjänster.