Undersköterska akutmottagningen

Sista ansökningsdag 2021-10-06
Arbetsplats Akutmottagningen
Förvaltning Lasarettet i Enköping
Referensnummer LE98/2021
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Akutmottagningen har med sina cirka 22 000 besök/år en central roll i verksamheten. Akutmottagningen är tillgänglig dygnet runt för akutbesök och är lasarettets centrum för katastrofberedskap. Vi värdesätter en god arbetsmiljö och effektiv verksamhet där kamratandan är en central del.

Ditt uppdrag

Vi kan erbjuda dig ett spännande arbete med trevliga medarbetare. Som undersköterska arbetar du i nära samarbete med sjuksköterska och läkare. I rollen ingår allmänt omvårdnadsarbete samt även kassatjänstgöring och enklare gipsningar.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska med några års erfarenhet. Tidigare arbete inom akutsjukvård, provtagningsvana, kassaregistrering och gipskunskap är meriterande. Du ska trivas på en arbetsplats med stundvis högt tempo. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi erbjuder

Tillsvidareanställning, tjänstgöringsgrad efter önskemål. Tillträde efter överenskommelse. På akutmottagningen läggs schema efter arbetstidsmodell med arbetstidsförkortning.
Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Har du frågor om tjänsten eller vår verksamhet är du välkommen att kontakta:
Gruppchef Hanna Wettermark, 0171-41 84 07
Kommunal Catrin Nyman 0171-41 81 25

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Vi intervjuar löpande. Bifoga gärna ditt examensbevis eller motsvarande i ansökan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Lasarettet i Enköping

Lasarettet i Enköping har cirka 550 medarbetare och är en del av Region Uppsala. Enköping har goda kommunikationer till Stockholm, Uppsala och Västerås. Vi arbetar för mångfald och jämställdhet och hela sjukhuset är HBTQ- certifierat. Vi är ett hälsofrämjande sjukhus och arbetar aktivt med att ständigt utveckla verksamheten.