Boka tid för att slippa långa köer vid vaccination mot covid-19

Det är långa köer till drop-in för vaccination mot covid-19. Det finns gott om lediga tider att boka.

Läs mer och boka tid på 1177.se.

Överläkare anestesi

Sista ansökningsdag 2021-11-14
Arbetsplats Verksamhetsområde ANOPIMA
Förvaltning Lasarettet i Enköping
Referensnummer LE105/2021
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Verksamhetsområde ANOPIMA startades 1 september 2020 och består av en anestesi- och operationsavdelning, inkluderande pre- och postoperativ enhet, samt en intermediärvårdsavdelning om sex vårdplatser. Operationsverksamheten bedrivs idag på sju operationssalar, men utökning och utbyggnation av verksamheten planeras för att möta sjukhusets nya kirurgiska uppdrag. Vi bedriver blandad rutinkirurgi både inom öppen- och slutenvård. Intermediärvården är sjukhusets högsta vårdnivå och vårdar patienter med svikt i vitala funktioner. Möjlighet till invasiv ventilatorbehandling finns. Avdelningen är bemannad med specialistsjuksköterskor dygnet runt. 

Ditt uppdrag

Vi kan erbjuda en god arbetsmiljö, ett stimulerande uppdrag samt flexibel schemaläggning. Vi är idag fem anestesiologer men behöver bli fler! 

Du kommer att rotera mellan operationsavdelningen, uppvakningsavdelningen, preoperativa mottagningen och IMA. Tillsammans med dina kollegor kommer du dela på beredskapstjänstgöring helger och nätter. Efter kontorstid bedrivs ingen operationsverksamhet. Schemat brukar innebära i snitt en beredskap i veckan samt en helg var sjätte vecka. Det finns goda möjligheter till jourkomputtag.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som är specialistläkare eller överläkare i anestesi- och intensivvård. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Ett plus är om du är van blockadläggare!

Vi erbjuder

Tillsvidare, heltid, tillträde efter överenskommelse. 
Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Vill du veta mer om tjänsten eller vår verksamhet är du välkommen att kontakta
Avdelningschef Åsa Eriksson Nordesjö 0171-451133
Facklig kontaktperson för UAL nås via vår växel, 0171-418000

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Bifoga gärna din läkarlegitimation samt specialistbevis i ansökan. 

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Lasarettet i Enköping

Lasarettet i Enköping har cirka 550 medarbetare och är en del av Region Uppsala. Enköping har goda kommunikationer till Stockholm, Uppsala och Västerås. Vi arbetar för mångfald och jämställdhet och hela sjukhuset är HBTQ- certifierat. Vi är ett hälsofrämjande sjukhus och arbetar aktivt med att ständigt utveckla verksamheten.