Boka tid för att slippa långa köer vid vaccination mot covid-19

Det är långa köer till drop-in för vaccination mot covid-19. Det finns gott om lediga tider att boka.

Läs mer och boka tid på 1177.se.

Koordinator/undersköterska till onkologimottagningen

Sista ansökningsdag 2021-10-26
Arbetsplats Verksamhetsområde blod- och tumörsjukdomar
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS973/2021
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Till onkologmottagningen kommer patienter för utredning, behandling och uppföljning. Här arbetar bland annat 12 kontaktsjuksköterskor och 6 koordinatorer som arbetar tillsammans i en/ett fåtal tumörgrupper.
På grund av nationell nivåstrukturering har antalet patienter med analcancer som vi tar emot i Uppsala ökat väsentligt de senaste åren. Patienterna kommer till oss för strålbehandling, cytostatikabehandling och uppföljningar efter avslutad behandling.
Vi söker nu en undersköterska som kommer att ha en central roll i omhändertagandet av patienterna. Du arbetar dels administrativt som koordinator, dels kliniskt som undersköterska i ett team med läkare och kontaktsjuksköterska.

Ditt uppdrag

Som koordinator ansvarar du för planering, samordning och bokning av patienter som ska genomgå strål- och cytostatikabehandling. Det innebär kontakt med patienter, andra regioner, kontaktsjuksköterskor, strålbehandling, röntgen o.s.v. Du kommer helt enkelt att vara den administrativa spindeln i nätet.
I din roll som undersköterska bistår du vid undersökningar av patienter vid läkarbesök. Du har även egna mottagningar där du själv bokar in dina patienter för uppföljning av biverkningar.

Dina kvalifikationer

  • Utbildad undersköterska med flera års erfarenhet inom vården är ett krav
  • Erfarenhet av cancervård och SVF är meriterande
  • Gärna erfarenhet från en administrativ och koordinerande roll
  • Du ska vara kommunikativ och serviceinriktad
  • Noggrann, strukturerad och lösningsorienterad
  • Du behöver ha en professionell inställning med hög servicenivå
Vi kommer lägga stor vikt vid personliga egenskaper

Vi erbjuder

En tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Arbetstiden är förlagd till dagtid, måndag till fredag.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Hör av dig till sektionsledare Jenny Furubrand, 018-617 16 21.
Facklig kontakt nås via växeln 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Intervjuer kommer att ske löpande.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Med 8 600 anställda, ca 800 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige.

Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.