Boka tid för att slippa långa köer vid vaccination mot covid-19

Det är långa köer till drop-in för vaccination mot covid-19. Det finns gott om lediga tider att boka.

Läs mer och boka tid på 1177.se.

Tillförordnad gruppchef till hjärtsektionen

Sista ansökningsdag 2021-11-14
Arbetsplats Verksamhetsområde hjärt- lungmedicin och klinisk fysiologi
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS977/2021
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Är du intresserad av hjärtsjukvård och vill leda, planera, följa upp och utveckla verksamheten? Då är du välkommen att söka till oss på avdelning 50G.

Inom hjärtsektionen vårdar vi patienter med hjärtsjukdom fördelat på två avdelningar och en dagvårdsenhet. Vår specialitet på avdelning 50G är ischemi där vi vårdar framför allt patienter med hjärtinfarkt och kärlkramp. Akut hjärtsjukvård är en stor del av verksamheten där vi tar emot patienter från akutmottagningen, andra sjukhus eller direkt från ambulansen. Allt sker i nära samarbete med övrig verksamhet inom hjärtsektionen.

Ditt uppdrag

En av avdelningens gruppchefer ska vara föräldraledig och vi söker dig som vill vara gruppchef under den perioden. Som gruppchef är du direkt underställd avdelningschefen, du har personalansvar för cirka 20 medarbetare. I arbetsuppgifter ingår att utveckla- och följa upp rutiner, patientsäkerhet- och kvalitetsarbete samt att ha medarbetar- och lönesamtal. Som gruppchef arbetar du både administrativt och kliniskt, då som koordinator. Vi har ett nära samarbete inom hela hjärtsektionen, helgtjänstgöring kommer att ske på båda vårdavdelningarna, 50G och 50F. Avdelningarna har 3st gruppchefer vardera och tillsammans med gruppchefkollegor och avdelningschefen ingår du i avdelningarnas ledningsgrupp.

Dina kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska med några års erfarenhet av yrket med ettt intresse av coachande och tillitsbaserat ledarskap. Tidigare erfarenhet av hjärtsjukvård och ledarskap inom hälso- och sjukvård är meriterande.

Din kompetens

Du har förmågan att inspirera och motivera medarbetare till utveckling, förändring och delaktighet. För att lyckas är det viktigt att du har lätt för att samarbeta och har god självinsikt och är en bra teamledare med tydlig i ditt ledarskap. Arbetsuppgifterna kräver att du är strukturerad, kan arbeta både självständigt och tillsammans med andra i ett växlande arbetstempo. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet

Vi erbjuder

Du erbjuds ett tidsbegränsat förordnande som gruppchef under 6 månader från mars 2022- september 2022 samt en grundanställning som sjuksköterska på heltid. Helgtjänstgöring kommer att ingå. Tillträde och lön enligt överenskommelse.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Avdelningschef Cecilia Jakobsson 018-611 44 91               
Facklig kontaktperson Vårdförbundet & Kommunal nås via växeln 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Med 8 600 anställda, ca 800 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige.

Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.