Boka tid för att slippa långa köer vid vaccination mot covid-19

Det är långa köer till drop-in för vaccination mot covid-19. Det finns gott om lediga tider att boka.

Läs mer och boka tid på 1177.se.

Tandläkare

Sista ansökningsdag 2021-10-31
Arbetsplats Folktandvården Skutskär
Förvaltning Folktandvården i Uppsala län
Referensnummer FTV79/2021
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vi söker tandläkare till Folktandvården Skutskär!

I samband med att Uppsala län växer vill vi på kliniken i Skutskär utveckla vår verksamhet. Vi söker därför dig som är engagerad, noggrann och vill utveckla dig själv och Folktandvården i Uppsala län.

Vår verksamhet 

På kliniken finns en bred kompetens och brett uppdrag. Vi arbetar bland annat med protetik, tandvårdsrädsla, uppsökande verksamhet och har endomikroskop.
Idag arbetar här 5 st tandläkare, 3 st tandhygienister och 8 st tandsköterskor i trivsamma lokaler. Kliniken ligger i centrala Skutskär med goda tågförbindelser till både Uppsala och Gävle. Skutskär ligger i Älvkarleby kommun med mycket vacker natur kring hav och älv och inbjuder till ett rikt friluftsliv för dig som är intresserad av det.

Dina kvalifikationer och kompetens

Utöver tandläkarexamen och rätt att utöva yrket i Sverige ser vi att du är engagerad i ditt arbete och arbetar med hög kvalitet i bemötande och vård samt har god förmåga att kommunicera med patienter och arbetskamrater.
Det är viktigt att du är positiv, flexibel, noggrann och arbetar kvalitetsmedvetet med en hög servicenivå med patienten i fokus. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi erbjuder

Folktandvården i Uppsala län är en organisation där alla känner sig behövda och delaktiga, och våra medarbetare ger oss toppbetyg. De värdesätter speciellt vårt fokus på kvalitet, vårt interna utbildningsprogram och möjligheterna till utveckling.
Region Uppsala har ett av Sveriges bästa kollektivavtal och vi tar hand om dig som medarbetare och skapar förutsättningar för ekonomisk trygghet. I vårt kollektivavtal ingår bland annat

  • Tjänstepension
  • Ett starkt försäkringsskydd 
  • Extra semesterdagar till dig över 40 år
  • Tillägg vid föräldraledighet och sjukskrivning
På Folktandvården erbjuder vi bla också 
  • Friskvårdsbidrag på 2500 kr per år
  • Utvecklingsmöjligheter inom odontologi och ledarskap
  • Introduktionsår för dig som är nyexaminerad tandläkare
Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vårt driv sitter i medarbetarna! Låter det intressant? Kom och dela vårt driv!

Vill du veta mer?

För mera information är du välkommen att kontakta
Verksamhetschef Elisabeth Mårtensson, 018-611 64 92
HR-konsult Lina Wallqvist, 018-611 65 80
För TT Isabel Brundin, 070- 508 13 10

Vill du jobba med oss?

Välkommen att söka via länken nedan senast den 31 oktober. Vi vill att din ansökan ska innehålla personligt brev, meritförteckning samt kopia på yrkeslegitimation. Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. 

Folktandvården i Uppsala län har god tillströmning av patienter, bra ekonomi och intressanta utvecklingsprojekt. Vi är en organisation där alla känner sig behövda och delaktiga, där alla kan tillföra värden och egenskaper som för vår verksamhet framåt. Vårt driv sitter i medarbetarna! Låter det intressant? Kom och dela vårt driv!

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Sök jobbet

Om Folktandvården i Uppsala län