Boka tid för att slippa långa köer vid vaccination mot covid-19

Det är långa köer till drop-in för vaccination mot covid-19. Det finns gott om lediga tider att boka.

Läs mer och boka tid på 1177.se.

Specialistläkare hud- och könssjukdomar

Sista ansökningsdag 2021-10-27
Arbetsplats Verksamhetsområde Specialmedicin, hud och reumatologi
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS982/2021
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Sektionen hud- och könssjukdomar ingår i verksamhetsområde specialmedicin, hud och reumatologi. Sektionen har årligen drygt 10 000 läkarbesök och också många behandlingsbesök inom öppenvården. Vi har också tillgång till slutenvårdsplatser och en dagvårdsavdelning.

Dina kvalifikationer

Du är legitimerad läkare med specialistkompetens inom dermatologi och venereologi och har en bred klinisk kompetens. Erfarenhet av dermatologi i både i öppen- och slutenvård ser vi som meriterande då slutenvårdsansvar ingår.

Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Naturligtvis sätter du alltid patienten i fokus och har förmågan att kommunicera dina kliniska bedömningar och beslut. Du är med fördel pedagogisk med en erfarenhet av undervisning då handledning av både underläkare/ ST-läkare och kandidater ingår i arbetsuppgifterna. Intresse för verksamhetsutveckling i allmänhet och teledermatoskopi i synnerhet är meriterande, då ansvar för implementering av teledermatoskopi i Region Uppsala ingår i uppdraget.

Vi erbjuder

Vi kan erbjuda tillsvidareanställning på heltid. Tillträde och lön efter överenskommelse.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Sektionschef Anna Bergström 018 – 611 50 76
Facklig representant UAL 018-611 00 00 (växel)

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan.

OBS! Bifoga samtliga handlingar som styrker kompetenskraven; dvs CV och personligt brev och ditt specialistbevis.

Även om du har sökt tjänster hos oss på Akademiska sjukhuset tidigare, behöver du skicka in dessa dokument för att det ska vara en komplett ansökan.  
För att din ansökan ska kunna bedömas av Sakkunniggruppen är det viktigt att alla anställningshandlingar är oss till handa senast sista ansökningsdag. En ofullständig ansökan kommer inte tas vidare i anställningsprocessen.

Tillsättning av specialistläkartjänster på universitetssjukhus måste sakkunnigprövas (Hälso- och sjukvårdsförordningen (2017:80) 5 kap.  8§) och dokumenten är nödvändiga för sakkunnigprövningen. 
Tjänsteförslagen publiceras på Region Uppsalas anslagstavla https://regionuppsala.se/politik-och-paverkan/handlingar/anslagstavla/ 

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Med 8 600 anställda, ca 800 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige.

Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.