Boka tid för att slippa långa köer vid vaccination mot covid-19

Det är långa köer till drop-in för vaccination mot covid-19. Det finns gott om lediga tider att boka.

Läs mer och boka tid på 1177.se.

Sjuksköterska till TUVA, thorax uppvakningssal med postoperativvård

Sista ansökningsdag 2021-10-27
Arbetsplats Verksamhetsområde thoraxkirurgi och- anestesi
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS983/2021
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vi söker kollegor som vill bidra med sina kunskaper och erfarenheter till vår arbetsgrupp. Är det du? Varmt välkommen att söka tjänst på vår uppvaknings-/ postoperativa sal! Vi söker dig som är

  • Allmänsjuksköterska med erfarenhet av postoperativvård eller intermediärvård 
  • Intensivvårdssjuksköterska  
  • Anestesisjuksköterska

Vår verksamhet

Thoraxintensiven, TIVA, har ca 100 medarbetare och  är en iva-avdelning med 8 intensivvårdsplatser   samt TUVA 4 uppvaksplatser/längre postoperativ vård. Vi är en specialistavdelning för svårt sjuka hjärt- och lungpatienter som kräver noggrann övervakning, avancerad behandling och omvårdnad efter thoraxkirurgi. TUVA, den postoperativa salen, tar emot patienter efter thoraxkirurg, måndag – fredag dag/kväll.  

Allt eftersom vi utvecklar nya arbetssätt, med bl.a. kateterburen kirurgi, robotkirurgi och större hjärt-/lungkirurgiska operationer har vi en vilja att utveckla och expandera TUVA-verksamheten i framtiden. Det kan då innebära viss nattjänstgöring.  

Ditt uppdrag

Som sjuksköterska på TUVA kommer du att jobba med specialiserad och avancerad postoperativ vård. Du får möjlighet att utnyttja hela ditt register som sjuksköterska, från komplicerad smärtbehandling och övervakning av sviktande vitalparametrar till livsviktig basal omvårdnad. Du arbetar i team med intensivvårdsundersköterska och har ansvar för 2 - 4 patienter. Den postoperativa vården är under ständig utveckling för att möta patienternas behov och optimera patientflödet. 

Din kompetens

Du är utbildad allmän-, intensivvårds- eller anestesisjuksköterska. Meriterande är erfarenhet av postoperativ-/intermediärvård. Du som söker är en engagerad och positiv kollega som bidrar till ett bra arbetsklimat. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper som flexibilitet, god självkännedom och kommunikation. Vi värderar personlig lämplighet högt. 

Vi erbjuder

Ta chansen och bli en del av vårt team, en mycket trevlig arbetsplats med omväxlande arbete och individuellt anpassad introduktion. Du får en handledare som ger vägledning, feedback och hjälper dig i din utveckling. Fortlöpande kompetensutveckling samt fyra-fem utbildningsdagar per år. Det är viktigt att du känner dig trygg i ditt arbete. Provanställning kan komma att tillämpas.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Marie Hellbom Avdelningschef, 018-611 40 09
Facklig kontaktperson Vårdförbundet, nås via växeln 018-611 00 00

Läs mer om thorax verksamhet här På thorax utvecklas du genom ett helt yrkesliv | Akademiska
Vill du hospitera hos oss så tar vi gärna emot dig, ring till TIVA-koordinatorn på telefon 018-611 25 59.

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Med 8 600 anställda, ca 800 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige.

Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.