Boka tid för att slippa långa köer vid vaccination mot covid-19

Det är långa köer till drop-in för vaccination mot covid-19. Det finns gott om lediga tider att boka.

Läs mer och boka tid på 1177.se.

Undersköterska operation

Sista ansökningsdag 2021-10-27
Arbetsplats Plastik-öron, näsa och halsoperation. Verksamhetsområde plastikkirurgi och käkkirurgi
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS994/2021
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Plastik-, öron, näsa- och halsoperation är en gemensam operationsavdelning för verksamhetsområdena plastik- kirurgi, öron-, näsa- och halssjukdomar. Den fantastiska personalen på avdelningarna arbetar i ett nära samarbete med anestesiavdelningen och käkkirurgen. Operationerna spänner över områden som rekonstruktionskirurgi, stora tumöroperationer och ansiktstrauma, brännskador, bronkoskopi och laserkirurgi samt basal kirurgi som bla tonsiller och polokliniska operationer i lokalanestesi. Patienterna är i alla åldrar- både vuxna och barn. Plastik-, öron, näsa- och halsoperation har fem operationssalar, samt en poliklinisk operationssal som delar av veckan används för mindre ingrepp i lokalanestesi. Ytterligare två operationssalar med oto-kirurgi tillhör op-avdelningen. Sedan Akademiska fått rikssjukvårdsuppdrag inom brännskadevård ingår även en operationssal på Brännskadecentrum i operationsavdelningens ansvar.

Ditt uppdrag

Sedvanliga arbetsuppgifter som ingår för en undersköterska på en operationsavdelning.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Erfarenhet från operation är meriterande. Du som söker skall vara en lyhörd person som alltid sätter patientens bästa i fokus och är positiv till samarbete i alla dess former. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och dina personliga egenskaper.

Vi erbjuder

Inför en kommande pension hos en av våra undersköterskor erbjuder vi dig en tjänst på heltid med tillträde i februari 2022 (eller enligt överenskommelse). Tjänstgöringen är måndag till fredag med beredskap dagtid på helgen (var tionde).

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Avdelningschef Christina Kicki Nilsson 018-611 8713
Facklig kontaktperson nås via växeln 018-611 00 00 

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Urval och tillsättning kan komma att ske fortlöpande. 

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Med 8 600 anställda, ca 800 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige.

Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.