Boka tid för att slippa långa köer vid vaccination mot covid-19

Det är långa köer till drop-in för vaccination mot covid-19. Det finns gott om lediga tider att boka.

Läs mer och boka tid på 1177.se.

Undersköterska anestesi- och operationsavdelningen

Sista ansökningsdag 2021-10-29
Arbetsplats Verksamhetsområde anestesi-, operation och intensivvård
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS1000/2021
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Gillar du varierande kirurgi, akut verksamhet och en trevlig arbetsplats är vi arbetsplatsen för dig!
Här på anestesi- och operationsavdelningen ing 95-96 opererar vi patienter inom specialiteterna gynekologi, obstetrik, endokrin kirurgi, kolorektal kirurgi och urologi. Arbetet är omväxlande, liksom tempot, och det finns goda möjligheter att utvecklas i din profession.
Operationsavdelningen består av sex operationssalar varav en disponeras av accessmottagningen. Hos oss utförs akuta och elektiva operationer under dygnets alla timmar och vi har en egen uppvakningsavdelning.
Vi vill gärna hitta någon som tillsammans med oss vill utveckla vår verksamhet.

Ditt uppdrag

Sedvanliga arbetsuppgifter som undersköterska på en anestesi och operationsavdelning. Som undersköterska på anestesi och operationsavdelning ing95-96 arbetar man med både anestesi- och operationssjukvård.
Jourtid har vi en gemensam jourlinje för anestesin tillsammans med andra enheter- neurokirurgi, barn och oral-plastik-öronkirurgi.

Dina kvalifikationer

Undersköterskeutbildning. Som person är du flexibel och duktig på att samarbeta, givetvis har du ett stort intresse för att arbeta med människor. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Tidigare erfarenhet av arbete inom anestesi och operation ses som meriterande men inget måste.

Vi erbjuder

En tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Provanställning på 6 månader kan komma att tillämpas. Arbetstider är treskift, där jourpass kommer att vara förlagda till anestesin.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Charlotta Sjö, avdelningschef 018-611 48 82
Karin Pona, biträdande avdelningschef 018-611 57 22
Julia Cohen, biträdande avdelningschef 018-611 57 33
Facklig kontaktperson nås via växeln: 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Med 8 600 anställda, ca 800 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige.

Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.