Boka tid för att slippa långa köer vid vaccination mot covid-19

Det är långa köer till drop-in för vaccination mot covid-19. Det finns gott om lediga tider att boka.

Läs mer och boka tid på 1177.se.

Operationkoordinator kärlkirurgi / sjuksköterska - kombinationstjänst

Sista ansökningsdag 2021-11-14
Arbetsplats Verksamhetsområde kirurgi
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS1012/2021
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhetAvdelning 70E är en kärl- och akutkirurgisk vårdavdelning med både akut och elektiv vård. Vi bedriver högspecialiserad kärlkirurgisk vård och opererar bland annat komplicerade aortaaneurysm. De akutkirurgiska patienterna kommer till avdelningen från akutmottagningen dygnet runt, med blandade diagnoser och varierande vårdtider vilket gör att ingen dag är den andra lik. På avdelningen arbetar sjuksköterskor, undersköterskor och läkare i team med flera andra yrkesproffessioner, alla med patienten i centrum

Ditt uppdrag

I rollen som operationskoordinator på kärlsektionen ansvarar du för planering före, under och efter åtgärd (flödesplanering). Du arbetar löpande administrativt med att planera, boka och kalla patienter, har kontakt med både patienter och andra enheter inom och utanför Akademiska sjukhuset.

I arbetsuppgifterna ingår ronder tillsammans med läkarna på kärlsektionen och du deltar även i operationsplanering och produktionsplanering tillsammans med verksamhetsområdets andra operationskoordinatorer.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med några års erfarenhet. Du är van att arbeta självständigt, kan ta egna initiativ och är flexibel. Hjälpsamhet och ett gott bemötande både på arbetsplatsen, mot andra enheter på sjukhuset och utåt mot patienter och remittenter ser vi som en självklarhet. Erfarenhet av kirurgi och journalsystemet Cosmic är meriterande

Vi erbjuder

Tillsvidareanställning som operationskoordinator på cirka 60 % och sjuksköterska på 40 %. Viss helgtjänstgöring förekommer.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Avdelningschef 70E Sara Kiuru, tel:018-6114527
Facklig kontaktperson vårdförbundet: Jenny Johansson 018-6110000

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Med 8 600 anställda, ca 800 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige.

Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.