Boka tid för att slippa långa köer vid vaccination mot covid-19

Det är långa köer till drop-in för vaccination mot covid-19. Det finns gott om lediga tider att boka.

Läs mer och boka tid på 1177.se.

Sjuksköterska till öron-, näsa och hals mottagningen

Sista ansökningsdag 2021-11-02
Arbetsplats Verksamhetsområde öron-, näs- och halssjukdomar
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS899/2021
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

På öron-, näs- och halsmottagningen undersöks, utreds och behandlas patienter med sjukdomar som berör öron, näsa och bihålor, munhåla och svalg, luftvägen, matstrupen samt balans och hörsel.
Antalet läkarbesök vid mottagningen är 26.000 per år. Därtill kommer 6000 sjuksköterske-, audionom-, psykolog-, och undersköterskebesök per år med snarkregistrering, hörselutredningar, allergitestning, näsfunktionsmätningar och annat.

På mottagningen bedrivs akut och planerad specialistvård samt högspecialiserad vård. De akuta besöken utgörs främst av patienter med svåra infektioner inom öron-, näs- och halsområdet, övre luftvägs- och sväljningsproblem, blödningar och yrsel. Den högspecialiserade vården bedrivs inom rhinologi, luftväg, tumör, oto, och hörselsjukdomar.

Vid mottagningen bedrivs även klinisk forskning, främst med prövning av läkemedel mot näs- och bihålesjukdomar samt ansiktsförlamning. Undervisning och utbildning av blivande läkare utgör en viktig del av verksamheten och pågår under större delen av året.

Mottagningen är öppen dygnet runt och bemannas av sjuksköterskor, undersköterskor och kanslister från mottagningen mellan 7-16 måndag-fredag. Under övrig del av dygnet och helger flyttas mottagningen till avd. 85F1 och bemannas av personal från avdelning.

Dina kvalifikationer

Till öron-, näsa och halsmottagningen söker vi en legitimerad sjuksköterska. Du kommer att arbete som mottagningssköterska med bland annat mottagningsarbete och telefonrådgivning.

Din kompetens

Du har patienten i fokus och är ansvarstagande och motiverad i ditt arbete. Du är en engagerad och positiv kollega som bidrar till en bra arbetsmiljö. Har du detta kombinerat med nyfikenhet och noggrannhet kan du vara rätt för oss.

Vi erbjuder

Tjänsten är tillsvidare på heltid, bekväm arbetstid måndag -fredag.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Avdelningschef Helen Orest 018-611 52 70
Facklig kontaktperson Erika Elenius 018-611 53 46

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Intervjuer och rekrytering kommer att ske löpande.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Med 8 600 anställda, ca 800 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige.

Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.