Boka tid för att slippa långa köer vid vaccination mot covid-19

Det är långa köer till drop-in för vaccination mot covid-19. Det finns gott om lediga tider att boka.

Läs mer och boka tid på 1177.se.

Legitimerad psykolog med KBT-inriktning

Sista ansökningsdag 2021-11-12
Arbetsplats Psykiatriska mottagningen för unga vuxna, verksamhetsområde Psykiatri
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS1018/2021
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Psykiatriska mottagningen för Unga Vuxna är en öppenvårdsmottagning inom specialistpsykiatrin, sektionen för affektiva sjukdomar i Uppsala. Vår målgrupp är personer 18-25 år med en eller flera av diagnoserna bipolär sjukdom, depression, ångestsyndrom, personlighetssyndrom och neuropsykiatriska funktionshinder. På mottagningen arbetar vi i tvärprofessionella team och vår målsättning är att ha tydliga och konkreta behandlingsriktlinjer samt bra flöden för de olika patientgrupperna. Dina kollegor blir kuratorer, läkare, psykologer, specialistsjuksköterskor, skötare och sekreterare.  
Vi finns på Kungsgatan 38 mitt i centrala Uppsala i nyrenoverade lokaler. Nära till tågstationen och till bussförbindelser.

Ditt uppdrag

Vi ser nu fram emot att välkomna en ny medarbetare till vår mottagning och våra två kunniga och engagerade team. Som psykolog hos oss fyller du en viktig roll i det psykiatriska behandlings- och bedömningsarbetet. Du bidrar med psykologisk kompetens och tar ett stort ansvar i att göra kvalificerade bedömningar, utredningar, psykologiska behandlingar och utvärderingar. Som psykolog är dina  arbetsuppgifter varierade och du får möjlighet att arbeta med:

  • Bedömningar, utredningar och behandlingar av psykiatrisk sjukdom 
  • Psykoterapier individuellt, i grupp eller via internet
På mottagningen arbetar vi med att utveckla vårt bedömnings-, utrednings- och behandlingsarbete vilket innebär att vi lägger stor vikt vid delaktighet i utvecklingen av våra bedömnings- och behandlingsformer. Handledning liksom regelbundna möten med psykologkollegor är två av våra instrument för kvalitetssäkring.  

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad psykolog med KBT-inriktning. Det är mycket meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete inom allmänpsykiatrisk/specialistpsykiatrisk vård.

Din kompetens

Som person är du ansvarstagande, kreativ, positiv och intresserad av utveckling. Du har god samarbetsförmåga och förmåga till en helhetssyn, både i relation till patienter och till verksamheten. Du tycker om att arbeta i team, är positiv och engagerad och vill bidra till att mottagningens arbete och rutiner utvecklas i rätt riktning. Viktigt för oss är att du har ett bra bemötande gentemot patienter och medarbetare. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet

Vi erbjuder

Vi erbjuder en tillsvidaretjänst på heltid. Tillträde enligt överenskommelse. Du kommer att få en bra start på din anställning då vi erbjuder en individanpassad introduktionsplan.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Avdelningschef: Katarina Källman 018-6172257   katarina.kallman@akademiska.se
Psykolog Helena Sundin 018-6118954
Facklig representant Psykologförbundet: nås via vxl, 018-611 00 00 

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Inför anställningen kommer utdrag att göras från Misstanke- och belastningsregister. Intervjuer kommer att ske fortlöpande under ansökningstiden, så vänta inte med att skicka in din ansökan

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Med 8 600 anställda, ca 800 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige.

Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.