Boka tid för att slippa långa köer vid vaccination mot covid-19

Det är långa köer till drop-in för vaccination mot covid-19. Det finns gott om lediga tider att boka.

Läs mer och boka tid på 1177.se.

Undersköterska kirurgiska anestesi och operationsavdelningen

Sista ansökningsdag 2021-11-13
Arbetsplats Verksamhetsområde anestesi-, operation och intensivvård
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS1023/2021
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Vår enhet arbetar med avancerad kirurgi. Vi bedriver bland annat traumakirurgi, stor bukkirurgi, avancerad kärlkirurgi, lever och pankreaskirurgi, transplantation av njure och pankreas, esofagus och ventrikelkirurgi, urologi, robotkirurgi och övrig akut kirurgi. Som du förstår, en stor variation och bredd! Våra patienter ska tas emot med stor omsorg och ett professionellt bemötande. Likaså är vårt mottagande av anhöriga eller andra professioner viktigt. Vi arbetar i team där vi alla bidrar till att skapa stort värde för patienten.

Ditt uppdrag

Att vara undersköterska hos oss på Kirurgiska anestesi och operationsavdelningen är ett stort och viktigt arbete där du får möta människor som ska genomgå ett ibland livsavgörande ingrepp. Här arbetar du med många olika moment, situationer och tillstånd runt patienten. Du blir en del av ett skickligt team som stöttar och hjälper varandra i arbetet samtidigt som du kommer att arbeta självständigt. Här kan du räkna med ett varierande arbete med utmanade arbetsuppgifter.
Du erbjuds individuell inskolning, möjlighet till utveckling och du uppmuntras till delaktighet.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Erfarenhet från operationsverksamhet eller akutsjukvård är meriterande. Vi värdesätter en person som kan anpassa sig till nya situationer och snabbt kan ställa om efter nya förutsättningar. Samarbete och god kommunikation är stora viktiga bitar som du hanterar väl. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder

En tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Avdelningschef Jeanette Dahl anne.jeanette.dahl@akademiska.se 018-617 30 40
Facklig företrädare nås via växeln 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Urval, intervjuer och tillsättning kan komma att ske löpande under ansökningstiden så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Med 8 600 anställda, ca 800 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige.

Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.