Boka tid för att slippa långa köer vid vaccination mot covid-19

Det är långa köer till drop-in för vaccination mot covid-19. Det finns gott om lediga tider att boka.

Läs mer och boka tid på 1177.se.

Specialistläkare handkirurgi

Sista ansökningsdag 2021-11-03
Arbetsplats Verksamhetsområde ortopedi och handkirurg
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS1024/2021
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Verksamhetsområdet ortopedi och handkirurgi är en arbetsplats i ständig utveckling som består av en ortopedisk vuxenakutmottagning, omhändertagande av akuta och elektiva ortopediska tillstånd samt en barnortopedisk enhet med akut och elektiv verksamhet. Merparten av de akuta tillstånden som drabbar handen handläggs på handkirurgmottagningen. Tjänsten innefattar jourtjänstgöring dygnet runt, avdelningsarbete, elektiv mottagning samt elektiv och akut kirurgi. Verksamhetsområdet har en akademisk profil med utbildning för läkarstudenter och läkare i alla delar av karriären, andra grundutbildningar och specialistutbildningar för sjuksköterskor. Vi bedriver forskning med nationella och internationella samarbetspartners och kvalitets- och patientsäkerhetsarbete med fokus på proaktiv verksamhetsutveckling.

Dina kvalifikationer

Du är legitimerad läkare och specialist i handkirurgi med stark personlig drivkraft och stort intresse för handkirurgi, och som vill bedriva och utveckla handkirurgin i Sverige. Arbetet kräver god samarbets- och kommunikationsförmåga, ödmjukhet och förutsätter pedagogisk förmåga. Tidigare forskningserfarenhet/disputation och engagemang inom verksamhetsutveckling/planering är meriterande.

Vi erbjuder

Vi söker specialistläkare i handkirurgi. Notera att specialistläkartjänst i ortopedi utlyses separat! Tillsvidareanställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse. En del av tjänstgöringen kan komma att förläggas vid Enköpings lasarett. Nattarbete ingår i tjänsten.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Sektionschef Mohammad Asif Aslam: mohammad.asif.aslam@akademiska.se 
Facklig kontaktperson UAL: Maria Wahlström 018-617 15 43

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

OBS! Bifoga samtliga handlingar som styrker kompetenskraven; dvs CV och personligt brev och ditt specialistbevis
Även om du har sökt tjänster hos oss på Akademiska sjukhuset tidigare, behöver du skicka in dessa dokument för att det ska vara en komplett ansökan.

För att din ansökan ska kunna bedömas av Sakkunniggruppen är det viktigt att alla anställningshandlingar är oss till handa senast sista ansökningsdag. En ofullständig ansökan kommer inte tas vidare i anställningsprocessen. Tillsättning av specialistläkartjänster på universitetssjukhus måste sakkunnigprövas (Hälso- och sjukvårdsförordningen (2017:80) 5 kap.  8§) och dokumenten är nödvändiga för sakkunnigprövningen.

Tjänsteförslagen publiceras på Region Uppsalas anslagstavla https://regionuppsala.se/politik-och-paverkan/handlingar/anslagstavla/

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Med 8 600 anställda, ca 800 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige.
Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.