Boka tid för att slippa långa köer vid vaccination mot covid-19

Det är långa köer till drop-in för vaccination mot covid-19. Det finns gott om lediga tider att boka.

Läs mer och boka tid på 1177.se.

Gruppchef, vårdadministrativ service för Akademiska barnsjukhuset

Sista ansökningsdag 2021-11-07
Arbetsplats Vårdadministrativ service, sjukhusadministrationen
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS1028/2021
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Vårdadministrativ service (VAS) är en central verksamhet som samlar alla medicinska sekreterare och kanslister på Akademiska sjukhuset. Som gruppchef i VAS ingår du i ett team med andra gruppchefer under ledning av en vårdadministrativ chef. Ett närvarande ledarskap och en vilja att utveckla både verksamhet och medarbetare är ditt största uppdrag som gruppchef i VAS. Tillsammans skapar vi framtidens vårdadministration.

Ditt uppdrag

Nu söker vi dig som vill bli gruppchef för våra medarbetare som ger vårdadministrativ service till verksamheter inom Akademiska barnsjukhuset. 

Som gruppchef är ditt största fokus att vara tillgänglig och närvarande för dina medarbetare i deras dagliga uppdrag som medicinska sekreterare. I gott samarbete med verksamhetens chefer ansvarar ni tillsammans för att verksamheten fungerar optimalt. 

I chefsuppdraget ingår bland annat att hålla årliga medarbetar- och lönesamtal och vid behov rekrytera nya medarbetare. Du ansvarar för att dina medarbetare är väl insatta i vilka rutiner och arbetssätt som finns och att rätt kompetens finns inom arbetsgruppen. Av och till medverkar du i olika förbättringsprojekt tillsammans med övriga chefer inom Vårdadministrativ service. 

Dina kvalifikationer

Du som söker är utbildad medicinsk sekreterare och har arbetslivserfarenhet inom yrket eller har annan utbildning och erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som motsvarande. Vi ser gärna även att du har tidigare erfarenhet av ledarskap som arbets- eller gruppledare, projektledare eller i annan roll där du haft ansvar för att en grupp samarbetar mot gemensamma mål.?Vi kommer att lägga vikt vid din personliga lämplighet.

Din kompetens

Du har ett coachande ledarskap och är lyhörd för medarbetarna för att skapa förutsättningar för delaktighet och en god arbetsmiljö. Du är en person som har lätt att överblicka ett brett fält av uppgifter och utifrån det planera, prioritera och omprioritera. Du trivs i en verksamhet där det händer mycket och du får vara aktiv och operativ. Du är van vid att möta många olika personligheter och skapar tillitsfulla relationer. Vi tror att du är en positiv och glad person, trygg i dig själv och dina kunskaper du har förmågan att planera och fatta beslut.

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett tidsbegränsat chefsförordnande med en tillsvidaretjänst inom din grundprofession medicinsk sekreterare eller motsvarande. Tillträde enligt överenskommelse, intervjuer sker fortlöpande. 

Akademiska sjukhuset är en spännande, intensiv och viktig verksamhet och vi som arbetar här gör skillnad! Därför har vi också förmåner som gör skillnad - läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Välkommen att höra av dig till Brita Kango, vårdadministrativ chef VAS, telefon 018-611 13 98 eller?brita.kango@akademiska.se  

Facklig kontaktperson Vision, Stefan Andersson nås via växeln 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Med 8 600 anställda, ca 800 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige.

Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.