Specialistläkare

Sista ansökningsdag 2021-12-19
Arbetsplats Mobilt närvårdsteam
Förvaltning Nära vård och hälsa
Referensnummer NVH410/2021
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Välkommen att söka tjänsten som läkare hos oss på Mobilt närvårdsteam!

Här erbjuder vi dig ett fritt och omväxlande arbete med både planerade och akuta insatser i patienternas hemmiljö, där gott om tid ges för varje patient. Vi erbjuder en tillsvidareanställning på 100 %, och vi kommer överens om när du börjar din anställning. Kvälls- samt helgtjänstgöring kan förekomma i framtiden. Vi har ett nära samarbete med Närvårdsavdelningen i Uppsala, vilket innebär att det i denna tjänst även kan ingå en mindre del rotationstjänstgöring där. 

Vi satsar på trygga anställningar och bra förmåner via vårt kollektivavtal. Vi har vid sidan av din individuella utvecklingsplan även regelbundna utbildningsdagar för kompetensutveckling. Det gör att du ingår i ett stort nätverk med kunniga kollegor. Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här.

Ditt uppdrag

I det mobila närvårdsteamet kommer du att göra hembesök tillsammans med enhetens sjuksköterskor hos personer från 17 års ålder och uppåt. Den huvudsakliga målgruppen är patienter äldre än 65 år, med akuta medicinska besvär av somatisk art, som bedöms kunna handläggas på primärvårdsnivå. Verksamheten har även uppföljande besök från vårdgrannar.

Din kompetens

Vi söker dig som är specialistläkare i allmänmedicin, geriatrik, internmedicin, akutsjukvård eller annan lämplig specialitet. Du ska vara trygg i dig själv och i dina medicinska bedömningar. Svensk legitimation liksom att du ska ha en mycket god förmåga att kommunicera på svenska i tal och skrift är ett krav. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet. B-Körkort och god körvana är ett krav.

Våra verksamheter

Mobilt närvårdsteam och Närvårdsavdelningen tillhör förvaltningen Nära vård och hälsa och är en del av Region Uppsala. Mobilt närvårdsteam har i uppdrag att arbeta med riktad primärvård och att utveckla Mobilt närvårdsteam i hela Uppsala län. De mobila närvårdsteamen har i uppdrag att ge tidiga insatser i hemmet, minska undvikbar inläggning och återinskrivning till sjukhusen.

Vill du veta mer?

Om du har frågor så är du välkommen att kontakta verksamhetschef för Mobilt närvårdsteam och överläkare Mattias Taflin, mattias.taflin@regionuppsala.se.

Du kan även kontakta representanter från din fackliga organisation via Region Uppsalas växel på telefon: 018-611 00 00.

Ansökan

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Sista ansökningsdag är 19 december 2021. Bifoga utbildningsbevis, bevis om legitimation och andra relevanta bilagor. 

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Nära vård och hälsa

Våra 1650 medarbetare arbetar med nära vård och hälsa i Uppsala län. Vi har ett brett utbud av tjänster inom första linjens vård. Våra patienter möter oss på Region Uppsalas egna vårdcentraler eller inom habilitering och vi ger råd på telefon via 1177 Vårdguiden. Utbildning, forskning och utveckling är viktigt för oss, eftersom vi anpassar vårt utbud utifrån invånarnas behov. Redan nu erbjuder vi mobila team, videobesök och smarta e-tjänster.