Sjuksköterska till brachyterapi på strålbehandlingsavdelningen

Sista ansökningsdag 2021-12-31
Arbetsplats Verksamhetsområde blod- och tumörsjukdomar
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS893/2021
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Brachyenheten på Akademiska sjukhuset i Uppsala utökar verksamheten!

Vi expanderar och utvecklar brachyterapin och söker dig som vill bli en i vårt arbetslag. Du som är grundutbildad leg. sjuksköterska är välkommen att söka.

Vår verksamhet

Strålbehandlingsavdelningen är en av verksamhetsområdet Blod- och tumörsjukdomars sektioner. Vår utrustning bestående av fyra linjäracceleratorer, datortomograf, MR-kamera och MR-linac, två HDR efterladdare samt enheter för bokning och dosplanering. Metoder för strålbehandling är under ständig utveckling vilket gör avdelningen till en mycket spännande och stimulerande arbetsplats med möjligheter till kompetensutveckling inom och utom enheten.

Ditt uppdrag

Vi erbjuder utvecklande arbete inom brachyterapi, strålbehandling i operationsmiljö. Onkologisk omvårdnad och högteknologisk vård utgör grunden för sjuksköterskans arbetsuppgifter. Arbetet hos oss kräver ett nära multiprofessionellt samarbete med läkare, undersköterskor, sjukhusfysiker och ingenjörer. Vid behov rotation till andra enheter inom strålbehandling.

Dina kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska. Meriterande är erfarenhet vid sterilt arbete och operation.

Din kompetens

Vi söker dig som kan och vill bidra med dina kunskaper och erfarenheter till vår arbetsgrupp. Du har en god samarbetsförmåga och kan organisera och prioritera dina arbetsuppgifter på en arbetsplats med ett växlande arbetstempo. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. 

Vi erbjuder

Tillsvidareanställning, heltid. Måndag-fredag dagtid. Tillträde enligt överenskommelse.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Tf. Avdelningschef Lavinia Akoth Okoth 0722452507
Tf. Biträdande avdelningschef Nassrin Yosefi Salekdeh 0722074852
Facklig kontaktperson nås via växel: 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Urval och tillsättning kan komma att ske löpande under ansökningstiden.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Med 8 600 anställda, ca 800 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige.

Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.