Avdelningschef

Sista ansökningsdag 2021-11-30
Arbetsplats Gynekologimottagningen. Verksamhetsområde kirurgi
Förvaltning Lasarettet i Enköping
Referensnummer LE110/2021
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Verksamhetsområde kirurgi har som huvudinriktning elektiv kirurgi med några större profilområden inom Region Uppsala. Inom verksamhetsområdet finns vår gynekologimottagning, kirurgavdelning, kirurgmottagning och ortopedisk rehabiliteringsavdelning. Gynekologmottagningens verksamhet har ca 45 besök per dag. Mottagningen tar emot patienter på remiss och via patientens egen ansökan.

Ditt uppdrag

Som avdelningschef har du ledningsansvar vad gäller personal, arbetsmiljö, ekonomi och vårdutveckling på mottagningen som består av ca 10 medarbetare. Tillsammans med verksamhetschef, medicinskt ledningsansvariga och medarbetare planerar och utvecklar du verksamheten.

Dina kvalifikationer

Vi söker sig som är barnmorska eller legitimerad sjuksköterska med erfarenhet gynekologi och/eller har erfarenhet av kirurgisk mottagningsverksamhet. Tidigare erfarenhet som chef eller ledare inom offentlig verksamhet är meriterande. 

Din kompetens

Du är tydlig, kommunikativ och har ett strukturerat arbetssätt. Du trivs med att skapa engagemang och delaktighet. Naturligtvis sätter du alltid patienten i fokus. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder

Tillsvidareanställning på heltid som sjuksköterska/barnmorska, med tidsbegränsat uppdrag som avdelningschef. Lön och tillträde efter överenskommelse.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Vill du veta mer om tjänsten eller vår verksamhet är du välkommen att kontakta:
Verksamhetschef kirurgi Tammer Hemdan; 0171-41 80 52, eller via e-post tammer.hemdan@regionuppsala.se 
Vårdchef Erika Marjamaa Nilsson; 0171- 451139 eller via e-post erika.marjamaa.nilsson@regionuppsala.se
Medicinskt ansvarig läkare Anneli Jördens  0171-418165 eller via e-post anneli.jordens@regionuppsala.se
Facklig kontaktperson nås via växeln 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Bifoga gärna examensbevis och legitimationsbevis i din ansökan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Lasarettet i Enköping

Lasarettet i Enköping är ett länsdelssjukhus med cirka 540 anställda. Vi är belägna i en region som expanderar och har goda kommunikationer till Stockholm, Uppsala och Västerås. Vårt patientunderlag är boende i Håbo och Enköpings kommun, tillsammans cirka 58 000 invånare. Omsättningen uppgår till cirka 300 Mkr.