Sjuksköterska/specialistsjuksköterska mottagningen för hjärnstimulering

Sista ansökningsdag 2021-11-30
Arbetsplats Verksamhetsområde psykiatri
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS1053/2021
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Mottagningen är en enhet inom sektionen Akut- och konsultpsykiatri. Vi tillgodoser psykiatrins behov av behandlingar som ECT och rTMS, samt andra psykiatriska behandlingar som kräver avancerad övervakning. På mottagningen bedrivs även forskning både inom TMS och autoimmun psykiatri.

Vi erbjuder ett stimulerande sjuksköterskearbete med möjligheter till personlig utveckling och kompetensutveckling inom specialområdet hjärnstimulering.
Vi som arbetar här är ett team bestående av läkare, sjuksköterskor, skötare, kurator och medicinsk sekreterare. Du kommer att bli en del i en väldigt fin personalgrupp. Vi har under lång tid lagt stort fokus på att göra bra rekryteringar vilket resulterat i att vi nu har en mycket stabil och välmående personalgrupp som trivs med sitt arbete och tycker att det är roligt att gå till jobbet. Här får du både vänner och kollegor.

Ditt uppdrag

Till en början kommer du framförallt att jobba inom ECT-verksamheten som i sin tur är uppdelad på fyra olika stationer. Man roterar mellan stationerna veckovis vilket ger ett omväxlande arbetsklimat. Exempel på arbetsuppgifter på de olika stationerna kan vara; förberedelse av patient med infart och eventuell premedicinering inför behandling, behandling av patient och därefter övervakning av patient på vårt eget uppvak där vi har åtta postoperativa platser med telemetriövervakning. När du efter en tid känner dig bekväm på de olika stationerna kommer du få introduktion till att ge rTMS behandling. Du kommer att få en individanpassad inskolning som följer ett väl utarbetat introduktionsprogram och det kommer alltid att finnas mycket erfaren personal att fråga om råd under ditt vikariat på mottagningen.

Dina kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska/specialistsjuksköterska inom psykiatri eller annan specialitet med ett intresse för psykiatri som inriktning. Vi kan erbjuda spännande och utvecklande arbetsuppgifter i en dynamisk verksamhet. Arbetet förutsätter att du har ett gott bemötande och att du kan arbeta både självständigt och tillsammans med andra i ett växlande arbetstempo.

Din kompetens

Du ska ha en god förståelse för omvårdnad samt respekt för människors lika värde och en ödmjukhet inför människors olika förutsättningar. Vi ser det som en självklarhet att du alltid har ett gott bemötande, såväl mot dina medarbetare som mot patienter. Du är en engagerad och positiv kollega som bidrar till en bra arbetsmiljö. Har du detta kombinerat med nyfikenhet, noggrannhet och en vilja att utvecklas så kommer du passa in i vår arbetsgrupp som handen i handsken.

Varför ska du välja att jobba hos oss?

Vi erbjuder dig möjlighet att jobba på en trygg arbetsplats som ger stort utrymme för personlig och professionell utveckling. Stämningen präglas av en trevlig arbetsmiljö där vi tillsammans ser till att patienterna får den bästa möjliga vården. Du kommer att jobba bekväm arbetstid, dvs måndag till fredag 07:00-15:30 med möjlighet till att flexa då arbetet tillåter, vilket det ofta gör.

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett vikariat på heltid under ett års tid med tillträde enligt överenskommelse.
Arbetstiden är förlagd måndag till fredag 07:00 – 15:30 (arbetstid går att diskutera)

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Avdelningschef Mottagningen för hjärnstimulering, Mathias Hultstrand 
Telefon: 076-1047106
Facklig företrädare nås via växeln 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Med 8 600 anställda, ca 800 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige.

Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.