Spontanansökan sjuksköterska till psykiatriavdelning 3A

Sista ansökningsdag 2022-01-31
Arbetsplats Verksamhetsområde psykiatri
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS1054/2021
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Psykiatriavdelning 3A är en heldygnsvårdavdelning med 13 vårdplatser, inriktat främst mot bipolär sjukdom och ätstörningsproblematik. Vi är i Region Uppland den enda psykiatriska heldygnsvårdavdelningen som har ett behandlingsprogram för patienter med ätstörningsproblematik. Vi arbetar i två team där du som sjuksköterska ansvarar för omvårdnadsarbetet för sju patienter tillsammans med två skötare och avdelningsläkare.

Dina kvalifikationer

Vi söker sjuksköterskor. Låter det intressant? Kontakta då Nahid och boka ett besök på avdelningen. Jag träffar dig gärna och berättar mer om vår avdelning och om sjuksköterskans jobb inom psykiatrin.

Vi erbjuder

Vi lägger stor vikt vid att du ska känna dig trygg i din roll som sjuksköterska och med dina arbetsuppgifter. Därför ser vi att ditt första halvår är en individanpassad introduktion med successivt ökat ansvar och stegvis kompetensutveckling. Beroende på hur erfaren du är bygger vi tillsammans upp din introduktion för bästa resultat.

Är du nyutexaminerad erbjuds du också att gå ett kliniskt utvecklingsår, KUÅ, på ca 20% av din arbetstid. Det finns även möjlighet att gå ex. MI utbildning, DBT-inriktad omvårdnad samt handledning på avdelningen.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, provanställning kan tillämpas.

Även du som ännu inte är klar med din sjuksköterskeutbildning men blir det i januari 2022 och har intresse för psykiatri är välkommen att söka tjänsten.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Avdelningschef, Nahid Asplund 018–611 21 28.
Facklig kontaktperson nås via växeln 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Urval sker löpande och tillsättning kan komma att ske innan ansökningstidens utgång, så vänta inte med att skicka in din ansökan. 

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Med 8 600 anställda, ca 800 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.