Biomedicinska analytiker med klinisk fysiologisk inriktning

Sista ansökningsdag 2021-12-31
Arbetsplats Verksamhetsområde hjärt-lungmedicin och klinisk fysiologi
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS1102/2021
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Avdelningen för klinisk fysiologi har ca 50 medarbetare varav 31 biomedicinska analytiker. Vi ingår i samma verksamhetsområde som hjärt-och lungmedicin och har därmed ett nära samarbete med dessa verksamheter, men har även ett mycket nära samarbete med kärlkirurgen och andra specialiteter.   Avdelningen utför sedvanliga klinisk fysiologiska undersökningar med största tyngdpunkt på ultraljudsundersökningar men även utbildning och forskning är en del av vår verksamhet. 

Ditt uppdrag

Att vara biomedicinsk analytiker på Akademiska sjukhuset är ett omväxlande, betydelsefullt och utvecklande arbete. Du får jobba på ett specialistsjukhus med fokus på patienten. Dessutom strävar vi alltid efter att vara en attraktiv arbetsplats med engagerade kollegor och ett trevligt arbetsklimat.

I en biomedicinsk analytikers arbetsuppgifter ingår att självständigt utföra klinisk fysiologisk diagnostik ex arbetsprov, långtids-EKG, lungfunktions- och mag-tarmdiagnostik samt ultraljud på hjärta och kärl.

Dina kvalifikationer

Vi söker i första hand legitimerade biomedicinska analytiker med inriktning klinisk fysiologi. Erfarenhet av basal klinisk fysiologi och ultraljudsundersökningar är meriterande men inget krav. För att trivas i rollen behöver du vara noggrann, flexibel och lyhörd.

Viktigt för oss är att du tycker om att arbeta med människor och att du är en engagerad och positiv kollega som bidrar till en god arbetsmiljö. Arbetet kräver förmåga att arbeta både självständigt och i grupp. Här får du arbeta med både medicin, människor och teknik. Vi ser även gärna att du har grundläggande datakunskaper samt goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Vi erbjuder

Tillsvidareanställning, tillträde och omfattning enligt överenskommelse.

Vi har ett av landets bästa kollektivavtal! Du får fri tillgång till träning på Friskhuset, där vi samlat allt från gym och gruppträning till personliga träningsprogram och ett brett utbud av kurser inom friskvård och hälsa. Här finns även tillgång till sjukgymnast, kostrådgivning samt konditions- och styrketest och massage.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Avdelningschef Kristina Terenius 018–611 29 05
Facklig kontaktperson Biomedicinsk analytiker Nikita Quazi 018-611 41 26

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Med 8 600 anställda, ca 800 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige.

Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.