Undersköterska till sömn/smärtcentrum

Sista ansökningsdag 2021-11-30
Arbetsplats Verksamhetsområde rehabilitering och smärtcentrum
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS1121/2021
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vi söker en ny kollega!

Vi har en trevlig arbetsplats med engagerad och duktig personal! Vi har fina lokaler och tillgång till Friskhuset och friskvårdsbidrag. Vi behöver öka och stärka upp vår undersköterskegrupp och därför söker vi nu en ny medarbetare som vill arbeta hos oss.

Vår verksamhet

Specialistrehabiliteringsenheten består av mottagningar inom neurologisk rehabilitering, smärtrehabilitering, sömnutredning och en smärtrehabiliteringsavdelning. Verksamheten bedrivs måndag till fredag. Vi söker nu en undersköterska till vår smärtrehabiliteringsavdelning och sömnutredningsmottagning. Vår verksamhet ligger i Ultuna, men är en del av Akademiska sjukhuset.

Sömnutredningsmottagningen utreder patienter med misstänkta sömnstörningar. På Smärtrehabiliteringsavdelningen får patienter med långvarig smärta rehabiliteringsinsatser i ett inneliggande format. Nu söker vi dig som vill arbeta och lära dig mer om sömn och sömnregistrering.

Här kommer du att få handledning och fördjupad undervisning om specialområdet sömn under introduktionstiden. Du kommer att få övergripande kunskaper om sömn och mottagningens olika specialområden för att få en helhetsbild av vår verksamhet och du kommer att få varierande arbetsuppgifter.

Ditt uppdrag

Som undersköterska på sömnutredningsmottagningen kommer du att arbeta nattetid på vardagar, arbetet är till stor del självständigt men du har kontakt med en erfaren grupp, som består av bland annat läkare. Du kommer att få handledning och fördjupad undervisning om specialområdet sömn under introduktionstiden, vilket också fortsätter fortlöpande. Du blir en viktig person i grupparbetet där man stöttar varandra och hjälper varandra, samtidigt som du kommer att arbeta mycket självständigt. Ensamarbete kan förekomma.

Nattetid ansvarar du både för de inneliggande sömnregistreringarna och för patienterna på Smärtrehabiliteringsavdelningen.  Dina arbetsuppgifter kommer bland annat vara att koppla upp sömnregistrering, ansvara för inneliggande patienter och patienter som gör sömnregistrering hemifrån. Har du ett intresse för teknik och data kommer du trivas i denna roll.

Att vara undersköterska på avdelningen innebär att du får möta människor i många olika situationer. Vi arbetar utifrån en helhetssyn på våra patienter och psykologiskt/psykiatriskt perspektiv är en del av vårt arbete.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som har en utbildning som undersköterska, gärna med några års erfarenhet och med ett intresse för teknik och data. Du är självständig och har en god förmåga till problemlösning. Du arbetar alltid med patientens bästa i fokus, är ansvarstagande i ditt arbete och har ett flexibelt förhållningssätt. Du är en viktig person i patientens sömnutredning. Arbetet innebär en del administrativa arbetsuppgifter så det är till din fördel om du gillar ordning och reda och har god organisationsförmåga. Som person tycker du om att arbeta självständigt samtidigt som du vill bidra till en positiv och god arbetsmiljö på arbetsplatsen.

Vi erbjuder

En tillsvidare anställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Arbetstiden är förlagd på vardagar, nattetid. Du anställs på en rotationstjänst så tjänstgöring på andra tider kan förekomma om verksamheten så kräver.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Biträdande avdelningschef Sara Marklund, 018–611 43 89
Facklig kontaktperson Kommunal nås via växeln 611 00 00

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Intervjuer sker löpande och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. 

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Med 8 600 anställda, ca 800 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige.

Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.