Medicinsk sekreterare till akutmottagningen för vuxenpsykiatri

Sista ansökningsdag 2021-12-15
Arbetsplats Vårdadministrativ service. Sjukhusadministrationen
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS1122/2021
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vill du möta utmaningar, ha varierande arbetsuppgifter och få möjligheten att växa? Det kan du få hos oss – ett specialistsjukhus och en arbetsplats där vi tror på att ditt engagemang och din kunskap skapar ett bättre liv. Du är viktig. Inte bara för våra patienter, utan också för oss och vår framtid.

Är vi rätt för dig?

Vi söker en medicinsk sekreterare till akutmottagningen för vuxenpsykiatri. Tjänsten innefattar arbete i både öppen- samt heldygnsvård. Du arbetar tätt tillsammans i team med medicinska sekreterare, läkare och omvårdnadspersonal. Arbetsuppgifter såsom journaldokumentation, diagnoskodning och registrering av tvångsvård. Tjänstgöring var tredje helg, dagtid samt kvällar.

Hos oss får du möjligheten att utveckla och utvecklas i din yrkesroll. Vi erbjuder internutbildningar inom yrket och möjligheten att ta del av intressanta projekt som bedrivs för att utveckla och stärka din arbetsroll, med andra ord – vi erbjuder dig en händelserik framtid. Vårt arbetssätt med daglig planering, där vi tillsammans fördelar och planerar dagens arbete är viktigt för både samarbetet mellan akut- och heldygnsvården samt främjar delaktighet för alla medarbetare på de olika enheterna.  

Är du rätt för oss?

Du är utbildad medicinsk sekreterare och har goda kunskaper i det svenska språket i både tal och skrift. Har du även kunskap om Cosmic och tvångsvård är det meriterande. Dina arbetsuppgifter och den dagliga kontakten med människor ställer krav på att du är serviceinriktad, anpassningsbar och har god samarbetsförmåga. Har du detta och viljan att möta framtidens sjukhus, då är Akademiska rätt för dig.

Vi erbjuder

Vi erbjuder en heltidstjänst tillsvidare med tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Vårdadministrativ chef Jennie Saxborg, tel: 018-611 53 85, mobil: 070-611 88 30
Gruppchef Evelina Thorzelius, tel: 018-617 37 44, mobil: 072-201 57 79
Facklig kontaktperson Vision, Ann-Louise Strömbom nås via växeln 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?

Varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt, då vi intervjuar fortlöpande.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Med 8 600 anställda, ca 800 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige.