Avdelningschef klinisk fysiologiska laboratoriet

Sista ansökningsdag 2021-12-05
Arbetsplats Verksamhetsområde hjärt-lungmedicin och klinisk fysiologi
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS1133/2021
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Kliniskt fysiologiska laboratoriet ingår i verksamhetsområdet hjärt-lungmedicin och klinisk fysiologi

Ditt uppdrag

Som avdelningschef är du direkt underställd verksamhetschefen och ingår i verksamhetens ledningsgrupp. Du har ansvar för ca 35 medarbetare och också verksamhets och ekonomiansvar. Du arbetar strategiskt och leder arbetet mot verksamhetens mål. Att verka för att alla moment i verksamheten håller en högkvalitet i är en viktig del i ditt arbete. Tillsammans med dina medarbetare driver du aktivt avdelningens utveckling framåt. Som avdelningschef kommer du ha ett nära samarbete med sektionschef och bitr. sektionschef

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad biomedicinsk analytiker med inriktning mot klinisk fysiologi. Tidigare erfarenhet av arbete som chef ser vi som högst meriterande.  

Din kompetens

Vi söker en inspirerande chef, som vill utveckla vår verksamhet och dess medarbetare. Du planerar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt. Du är noggrann och strävar efter att uppfylla mål och att hålla god kvalitet. Du arbetar bra med andra människor, är lyhörd och löser konflikter på ett konstruktivt sätt.

Du leder, motiverar och förser andra med de befogenheter som krävs för att ni effektivt ska nå gemensamma mål, samt skapar engagemang och delaktighet. Du kommunicerar på ett tydligt sätt och säkerställer att budskap når fram. Du ser helheter, tar hänsyn till det större perspektivet och ser till hela verksamhetens bästa.

Vi erbjuder

Vi erbjuder en tillsvidareanställning i din grundprofession som biomedicinsk analytiker och ett tidsbegränsat förordnande som chef på tre år, med möjlighet till förlängning. Vi erbjuder också ett gott arbetsklimat i en trygg ledningsgrupp med stort kollegialt stöd. Heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Verksamhetschef Helene Wallstedt 018-611 4091

Fackliga företrädare:
UAL: Andrei Malinovschi 018-611 00 00
Kommunal: Anna-Lena Terenius 018-611 00 00
Vårdförbundet: Nikita Quazi

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Med 8 600 anställda, ca 800 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige.

Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.