Arbetsterapeut

Sista ansökningsdag 2021-12-17
Arbetsplats Rehabenheten
Förvaltning Lasarettet i Enköping
Referensnummer LE118/2021
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vill du arbeta på ett mindre sjukhus där nära samarbete, utveckling och stor omtanke om patienten är viktig? Då vi har en medarbetare som går vidare mot nya utmaningar söker vi nu en arbetsterapeut till vår enhet. 

Vår verksamhet

Vi erbjuder dig ett härligt gäng av arbetsterapeuter, fysioterapeuter och kuratorer som är kompetenta, engagerade och beredda att ta hand om dig på bästa sätt. Vid nyanställning använder vi oss av mentorer som vägleder dig som ny i vårt arbetssätt på lasarettets alla olika avdelningar. Omtanke, trygghet och arbetsglädje genomsyrar vår vardag såväl vid patientmöten som mellan kollegor.

Lasarettet i Enköping är ett hälsofrämjande sjukhus och satsar därför mycket på friskvård. Det innebär att du har en friskvårdstimme per vecka och tillgång till personalgym liksom ett flertal träningsaktiviteter. 

Ditt uppdrag

Vi söker en arbetsterapeut till vår avdelning med inriktning stroke/medicin. Det finns möjlighet att arbeta med flertalet olika aktiviteter både i vårt träningskök och ute i rehabträdgården. 

Dina kvalifikationer

Du är legitimerad arbetsterapeut. B-körkort krävs. Erfarenhet/ kompetens inom stroke/ neuro ser vi som meriterande, det är dock ej nödvändigt.

Din kompetens

Som person ser du positivt på tillvaron, har god samarbetsförmåga och gillar att bidra och arbeta tillsammans över professionsgränserna. Du trivs med att arbeta i team samtidigt som du känner stort ansvar för din egen insats och våra patienter.

Vi erbjuder

Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Har du frågor om tjänsten eller vår verksamhet är du välkommen att kontakta:
Avdelningschef Mari Gammelgård: 0171-41 81 32
mari.gammelgard@regionuppsala.se
Yrkesföreträdare Mathilda Wahlberg: 0171-41 83 73
mathilda.wahlberg@regionuppsala.se
Facklig företrädare Anna Westlöf: 0171-41 83 73

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Vi intervjuar löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Bifoga gärna din arbetsterapeut legitimation och ditt examensbevis i din ansökan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Lasarettet i Enköping

Lasarettet i Enköping är ett länsdelssjukhus med cirka 540 anställda. Vi är belägna i en region som expanderar och har goda kommunikationer till Stockholm, Uppsala och Västerås. Vårt patientunderlag är boende i Håbo och Enköpings kommun, tillsammans cirka 58 000 invånare. Omsättningen uppgår till cirka 300 Mkr.