Legitimerad läkare

Sista ansökningsdag 2021-12-05
Arbetsplats Knivsta vårdcentral
Förvaltning Nära vård och hälsa
Referensnummer NVH467/2021
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Välkommen att söka tjänsten som legitimerad läkare till Knivsta vårdcentral!

Nu finns chansen att söka ett vikariat på heltid med tillträde omgående eller enligt överenskommelse. Tjänsten är tidsbegränsad och pågår i sex månader med en eventuell chans till förlängning.

Vi satsar på trygga anställningar och bra förmåner via vårt kollektivavtal, läs om dem här

Ditt uppdrag

Vi söker dig som tycker det är roligt med kliniskt arbete och som har lätt för att samarbeta och diskutera med kollegor inom alla våra yrkesgrupper. Som läkare får du stöd av kollegor, ett varierat arbete samt möjlighet att utvecklas och utmanas medicinskt. Dina arbetsuppgifter består av mottagningsarbete med planerade besök, lättakuta besök och även att bistå kollegor och studenter med din kunskap. 

Din kompetens

Vi söker dig som är legitimerad läkare med svensk legitimation, god förmåga att kommunicera på svenska i tal och skrift och med ett stort intresse för primärvård. Du tycker om att jobba tillsammans med andra professioner nära patienten och vill gärna bidra till utvecklingen av verksamheten.

Vår verksamhet

Knivsta vårdcentral ligger på gångavstånd från Knivsta station, med bra tågförbindelser till både Uppsala och Stockholm. Knivsta kommun växer snabbt och en tredjedel av befolkningen är barn och ungdomar, vilket märks även på vårdcentralen. Vi har 11 600 listade och ett 50-tal medarbetare. Alla yrkesområden finns representerade hos oss och tillsammans erbjuder vi alla tjänster inom vårdcentralens uppdrag. Vi har även en ungdomsmottagning.

Vårdcentralen tillhör förvaltningen Nära vård och hälsa i Region Uppsala. Vi vill att du ska trivas och utvecklas hos oss. Därför ger vi dig goda utvecklings- och karriärmöjligheter i en stimulerande miljö.

Vill du veta mer?

Vill du veta mer om oss och jobbet är du välkommen att kontakta verksamhetschef Anna Waxin på anna.waxin@regionuppsala.se eller 018-611 69 22

Fackliga representanter nås via växeln 018- 611 00 00.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan via länken nedan. 
Bifoga CV, legitimationshandlingar samt övriga handlingar som styrker din kompetens tillsammans med din ansökan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Nära vård och hälsa

Våra 1650 medarbetare arbetar med nära vård och hälsa i Uppsala län. Vi har ett brett utbud av tjänster inom första linjens vård. Våra patienter möter oss på Region Uppsalas egna vårdcentraler eller inom habilitering och vi ger råd på telefon via 1177 Vårdguiden. Utbildning, forskning och utveckling är viktigt för oss, eftersom vi anpassar vårt utbud utifrån invånarnas behov. Redan nu erbjuder vi mobila team, videobesök och smarta e-tjänster.