Administratör med fokus på avvikelsehantering

Sista ansökningsdag 2021-12-05
Arbetsplats Akademisk primärvårdscentrum Utveckling
Förvaltning Nära vård och hälsa
Referensnummer NVH436/2021
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vill du arbeta som administratör hos oss?

Välkommen att söka en tidsbegränsad anställning som administratör på heltid. Tillträde enligt överenskommelse till och med 31 december -22, med eventuell möjlighet till förlängning.

Vi på Akademiskt primärvårdcentrum (APC) Utveckling arbetar med verksamhetsnära utvecklings- och förbättringsarbete. Detta arbete är centralt i utvecklingen mot en mer nära och effektiv vård för medborgarna.

Vi satsar på trygga anställningar och bra förmåner via vårt kollektivavtal. Vi har vid sidan av din individuella utvecklingsplan även regelbundna utbildningsdagar för kompetensutveckling. Det gör att du ingår i ett stort nätverk med kunniga kollegor. Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Ditt uppdrag

Vi söker dig som vill vara med och tillsammans med oss bidra till en förbättrad hälsa för våra medborgare i regionen. Vi erbjuder ett spännande arbete i en positiv och kreativ arbetsmiljö.

I rollen som administratör är ditt uppdrag att stödja vårt arbete med att utveckla verksamheterna inom förvaltningen. Arbetet innebär administration, koordinering, support och uppföljning av ärenden i vårt digitala system för avvikelser, MedControl. Region Uppsala och Nära vård och hälsa bedriver ett systematiskt arbete med avvikelser för att stödja verksamheternas förbättringsarbete. Arbetet sker i nära samarbete med vår patientsäkerhetsstrateg och koordinatorer, men kräver också direkta kontakter med våra verksamheters chefer och medarbetare.

Arbetet som administratör hos oss kommer också omfatta andra administrativa arbetsuppgifter, som exempelvis att stödja projekt/utvecklingsarbeten/utbildningsinsatser med administrativa arbetsuppgifter. Exempel på arbetsuppgifter kan vara att boka lokaler, ordna med webb-enkäter, ta minnesanteckningar samt arbete med vissa personaladministrativa arbetsuppgifter.

Din kompetens

Vi söker dig som har flerårig arbetslivserfarenhet av administration/handläggning inom hälso- och sjukvårdsområdet. Du har en utbildningsbakgrund med hälso- och sjukvårdsinriktning, exempelvis medicinsk sekreterare. Du har flerårig erfarenhet av att arbeta med administration som hanterar patientuppgifter och vårddokumentation. Du är van att arbeta med sekretessbelagda uppgifter. Det är meriterande om du har erfarenhet från primärvårdsområdet och systemet MedControl och/eller avvikelsehantering. 

Vi lägger stor vikt vid noggrannhet, samarbetsförmåga och förmåga att kommunicera. Som person är du självgående, initiativtagande och genuint serviceinriktad. Du är strukturerad samt har förmåga att prioritera. Du har förmåga att slutföra arbetsuppgifter och ta ansvar för att arbetet blir färdigt inom givna ramar. Du har också lätt för att samarbeta och frågar om du är osäker. Du fungerar väl såväl i grupp som med självständiga arbetsuppgifter. Du har en god förmåga att uttrycka dig såväl muntligt som skriftligt.

Vår verksamhet

APC Utveckling tillhör förvaltningen Nära vård och hälsa i Region Uppsala. APC Utveckling ingår tillsammans med APC Utbildning, APC Forskning, Forskning Funktionshinder, Hälsoäventyret samt FoU Socialtjänst och angränsande hälso- och sjukvård i förvaltningens enhet för Forskning, Utveckling och Utbildning (FoUU). APC Utvecklings uppdrag är att stödja verksamheterna för att nå fastställda mål. Vi är förvaltningens stöd i primärvårdsgemensamma utvecklingssatsningar, projektarbeten och i specifika utredningsuppdrag. Kliniska processer utgör tillsammans med andra processer grunden för att utveckla verksamheten med syfte att skapa god vårdkvalitet. Du kommer att ingå i en stor, multiprofessionell verksamhet med kunniga kollegor.

Vill du veta mer?

Vill du veta mer om oss, våra arbetsuppgifter och uppdrag är du välkommen att kontakta verksamhetschef för APC Utveckling Hanna Fagerlind, e-post hanna.fagerlind@regionuppsala.se eller Vård- och patientsäkerhetsstrateg Lisa Lundberg, e-post lisa.lundberg@regionuppsala.se, tel 018-61 74 119.

Fackliga företrädare nås via växeln: 018-611 00 00.

Ansökan

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Bifoga CV och andra relevanta bilagor som styrker din kunskap och erfarenhet. Vi vill ha din ansökan senast 5 december. Intervjuer sker löpnade så vänta inte med din ansökan.  

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Nära vård och hälsa

Våra 1650 medarbetare arbetar med nära vård och hälsa i Uppsala län. Vi har ett brett utbud av tjänster inom första linjens vård. Våra patienter möter oss på Region Uppsalas egna vårdcentraler eller inom habilitering och vi ger råd på telefon via 1177 Vårdguiden. Utbildning, forskning och utveckling är viktigt för oss, eftersom vi anpassar vårt utbud utifrån invånarnas behov. Redan nu erbjuder vi mobila team, videobesök och smarta e-tjänster.