Kock på Wiks slott

Sista ansökningsdag 2021-12-31
Arbetsplats Wiks Slott
Förvaltning Kultur och bildning
Referensnummer KIL28/2021
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Wiks slott befinner sig i ett utvecklingsskede med uppdraget att utveckla kulturmiljön och besöksmålet Wik. Vi finns på en historisk plats med en riddarborg från senare delen av 1400-talet. Vårt uppdrag går ut på att driva konferensverksamhet, att utveckla besöksmålet Wik, att ha ett nära samarbete med aktörer inom Wik-området och att vara en aktör i gemensamma kulturaktiviteter. Wiks slott och konferens andas upplevelse och livskvalitet och har höga krav på gott bemötande. Vill du vara med och utveckla Wiks slott som konferensanläggning och besöksmål så att vi kan vara en stark aktör nu och i framtiden är du välkommen att söka jobbet som kock.

Ditt uppdrag

Arbetet som kock på Wiks slott innebär att du arbetar med både husmanskost, ala carte och konferens luncher och middagar. Teamet du jobbar tillsammans med är ett gäng kunniga kockar som lagar allt från grunden och använder sig av årstidens råvaror och föräldrar det i modern tappning.

Vi serverar vegetarisk och vegansk mat likaså fisk- och kyckling- kötträtter, men också vilt från närliggande område. Det mesta av vårt mjuka bröd och nyttiga godbitar till te och kaffe är hembakat. Vi väljer helst ekologiskt och närproducerat och har ett helhetsperspektiv med tanke på säsong och miljö, grönsakerna, honungen är producerad på gården likaså äppelmusten är producerad på vår gård, vi är även KRAV-certifierade.

Gillar du att utvecklas och utveckla din arbetsplats tillsammans i team då ska du söka dig till oss.

Dina kvalifikationer

Minst 5 års vana av att jobba i kök, meriterande är kockutbildning.
Minst 5 års vana av att jobba i kök och meriterande är om du jobbat på konferensanläggning.
Väl känna till det varma och kalla köket samt att hantera vegetarisk mat.
Körkort är ett måste då det är svårt med bussförbindelser.

Din kompetens

Du är trygg, har självinsikt och har en förmåga att skilja på det personliga och professionella.
Du är lugn och kontrollerad under stress eller i pressade situationer och fokuserar på rätt saker.
Du förblir motiverad och arbetar på, även när hinder uppstår, tills projekt är avslutade eller resultat uppnådda.
Du är noggrann och strävar efter att uppfylla mål och kvalitetsstandard.
Du arbetar bra med andra människor, är lyhörd och löser konflikter på ett konstruktivt sätt.
Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar.

Vi erbjuder

Tillsvidare anställning på 100% tillträde enligt överenskommelse. Arbetet är på rullande schema, dagtid kväll och helger.
Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Tveka inte att ta kontakt med enhetschef Marie Berglund på telefon 070-6116036 el via mail marie.berglund@regionuppsala.se

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Sista ansökningsdag 31 dec 2021, vi intervjuar löpande.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Kultur och bildning

Kultur och bildning är Region Uppsalas kulturförvaltning och består av enheterna Konstenheten, Kulturutveckling, Region Uppsala folkhögskola, Strategiska enheten, Verksamhetsstöd samt konferensanläggningen Wiks slott. Kulturnämnden är förvaltningens politiska styrelse. Målen för Region Uppsalas kulturpolitik är ett rikt konstliv av hög kvalitet, en hög kulturell delaktighet och en attraktiv livsmiljö.