Tandläkare med intresse för orofacial medicin

Sista ansökningsdag 2021-12-05
Arbetsplats Specialistkliniken Orofacial medicin
Förvaltning Folktandvården i Uppsala län
Referensnummer FTV90/2021
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Är du erfaren tandläkare och intresserad av att arbeta heltid/deltid med patienter med särskilda behov? Vill du meritera dig för en specialisttjänstgöring inom Orofacial medicin? Då är denna tjänst något för dig!

Vår verksamhet

Folktandvården i Region Uppsala genomgår en expansiv fas inom området orofacial medicin. Äldretandvården är en viktig del eftersom Sveriges befolkning blir allt äldre men även andra grupper med särskilda behov, exempelvis medicinska sjukdomar och intellektuella funktionsnedsättningar, utgör våra patienter. Vi är i framkant inom området och sedan augusti 2018 bedriver vi ST-utbildning inom Orofacial medicin. Den mobila verksamheten växer och behovet ökar. Vår verksamhet satsar på tillgänglighet och god service till våra patienter.

Du kommer till en verksamhet som är i händelsernas centrum. Hos oss är det viktigt att vara samarbetsvillig och hjälpsam, vi arbetar självständigt när det krävs och tillsammans när det behövs. Förutom specialiserad tandvård inom orofacial medicin och mobil tandvård bedriver vi även narkostandvård. Vi har också en psykolog på kliniken för samarbete kring våra tandvårdsrädda patienter. Vi har just nu flera ST-tandläkare under utbildning vilket ger en lärande miljö med många utvecklande möten. Du erbjuds kontinuerlig påbyggnad av din kompetens inom området orofacial medicin. Dessutom får du handledning i patientarbete och terapival både enskilt och i grupp i samband med terapimöten. Vår fina verksamhet med nya fräscha lokaler ligger i ett attraktivt område. Avståndet till Uppsala Resecentrum är ca 2 km, så det finns goda pendlingsmöjligheter.

Ditt uppdrag

Vi söker en tandläkare som utöver goda yrkeskunskaper och erfarenhet som allmäntandläkare också fungerar bra i grupp, har god kommunikationsförmåga och tycker om att utvecklas. Det viktigaste för oss är att du har en genuin känsla för att med respekt och empati ta hand om människor med olika typer av behov. Utbildning inom området och erfarenhet av tandvård till våra patientgrupper är meriterande.

Det finns möjligheter att kombinera din nuvarande tjänst på en allmäntandvårdsklinik med tjänsten hos oss. Ett annat alternativ är att arbeta heltid/deltid på både vår klinik och inom vår Mobila klinik, där du har möjlighet att göra verklig skillnad för dina patienter. Du får ett tryggt anställningsavtal, trevliga kollegor och varierande arbetsdagar. En arbetsplats att trivas på med andra ord.
Folktandvården i Uppsala län har god tillströmning av patienter, bra ekonomi och intressanta utvecklingsprojekt. Vi är en organisation där alla känner sig behövda och delaktiga, där alla kan tillföra värden och egenskaper som för vår verksamhet framåt. Vårt driv sitter i medarbetarna! Låter det intressant? Kom och dela vårt driv!

Vi erbjuder

Region Uppsala har ett av Sveriges bästa kollektivavtal och vi tar hand om dig som medarbetare och skapar förutsättningar för ekonomisk trygghet. I vårt kollektivavtal ingår bland annat

  • Tjänstepension
  • Ett starkt försäkringsskydd 
  • Extra semesterdagar till dig över 40 år
  • Tillägg vid föräldraledighet och sjukskrivning
Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Har du frågor är du välkommen att kontakta:
Verksamhetschef Meral Karakas 018-617 41 63
Arbetsledare Negeste Mancos  018-617 01 82
För TT Isabel Brundin, 070-508 13 10

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan senast den 5/12.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Folktandvården i Uppsala län