Distriktsläkare

Sista ansökningsdag 2022-01-31
Arbetsplats Flogsta vårdcentrals filial i Stenhagen
Förvaltning Nära vård och hälsa
Referensnummer NVH485/2021
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Välkommen till vår familjära filial i Stenhagen

Nu har vi möjlighet att erbjuda dig en arbetsplats med ett omväxlande arbete, där mottagningsarbete, patientbesök via webben, SÄBO, BVC och ungdomsmottagning ingår, för att nämna några områden. 

Vi söker två specialister i allmänmedicin som vill tjänstgöra på heltid. Du kommer ha stora möjligheter att vara med och utveckla morgondagens arbetssätt inom vår verksamhet, bland annat teamarbete med olika yrkesprofession. Tillträde efter överenskommelse.

Region Uppsala och Nära vård och hälsa satsar på förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Ditt uppdrag

I uppdraget ingår sedvanliga arbetsuppgifter för en allmänspecialist inom primärvården. I vårt uppdrag ingår bland annat SÄBO-uppdrag och BVC-uppdrag. Vi är en verksamhet som vill ligga i framkant och ser gärna att du vill arbeta med webbaserade besök och ser vinsten med att finnas digitalt för våra patienter. Undervisa och vara handledare till våra AT/ST ingår också i ditt uppdrag

Vår verksamhet

Stenhagen vårdcentral med 11 medarbetare, är är den lilla familjära mottagningen och en filial till Flogsta vårdcentral. Vårdcentralen tillhör förvaltningen Nära vård och hälsa i Region Uppsala. När den planerade sammanslagningen av Flogsta- och Kungsgärdets vårdcentral är genomförd kommer vårdcentralen att ha ca 21 500 listade patienter och vara placerad på Kungsgärdets center. Vi kommer att vara 75 medarbetare och alla yrkesprofessioner inom vårdcentralens uppdrag finns representerade. Det innebära att vårdcentralen blir en av de största i Uppsala samt att du som medarbetare kommer ingå i ett större kollegialt sammanhang med alla fördelar det innebär.

Våra patienter är allt från unga barnfamiljer och studenter till äldre medborgare. Det gör arbetet hos oss både omväxlande och stimulerande. På vårdcentralen arbetar alla professioner tillsammans för att ge patienten bästa möjliga omhändertagande. Med mottot "vi tar hand om hela dig" träffar vi patienterna via telefon, videobesök och vid akuta samt planerade besök.

Din kompetens

Vi söker dig med specialistkompetens i allmänmedicin med svensk legitimation och god förmåga att kommunicera på svenska i tal och skrift. Du ser utmaningen och glädjen i att följa dina patienter genom livets alla åldrar. Förutom att du är en god kommunikatör och behärskar svenska språket är det en fördel om du har ytterligare språklig bakgrund. Din vilja att utveckla verksamheten tillsammans med övriga medarbetare på vårdcentralen kommer du att få nytta av hos oss.

Som person är du bra på att planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt. Du har en god samarbetsförmåga, uppskattar teamarbete och kan lätt skapa kontakt med både patienter och kollegor. För att vara framgångsrik i arbetet krävs att du är flexibel i ditt arbetssätt och van att ta egna initiativ och eget ansvar. 

Vill du veta mer?

För mer information om arbetet och verksamheten är du varmt välkommen att kontakta verksamhetschef Isabelle Ankarfjärd Jäger på tel. 072-203 34 68, e-post, isabelle.ankarfjard.jager@regionuppsala.se

Du når fackliga representanter via Region Uppsalas växel tel. 018-611 00 00.

Ansökan

Vi ser fram emot din ansökan via länken nedan. Bifoga CV, kopia på din specialistlegitimation, och andra relevanta bilagor som styrker din kompetens och erfarenhet. Vi vill ha din ansökan senast 31 januari 2022


Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Nära vård och hälsa

Våra 1650 medarbetare arbetar med nära vård och hälsa i Uppsala län. Vi har ett brett utbud av tjänster inom första linjens vård. Våra patienter möter oss på Region Uppsalas egna vårdcentraler eller inom habilitering och vi ger råd på telefon via 1177 Vårdguiden. Utbildning, forskning och utveckling är viktigt för oss, eftersom vi anpassar vårt utbud utifrån invånarnas behov. Redan nu erbjuder vi mobila team, videobesök och smarta e-tjänster.