Bemanningsassistent

Sista ansökningsdag 2021-12-08
Arbetsplats Serviceavdelningen
Förvaltning Fastighet och service
Referensnummer LSU29/2021
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Är du en serviceinriktad problemlösare med goda kunskaper i schemaläggning?
Vi söker nu vår nya bemanningsassistent!

Vår verksamhet

Förvaltningen Fastighet och service inom Region Uppsala ska i samband med införande av ett nytt måltidssystem bygga upp en verksamhet som ska bemanna avdelningskök hos vårdavdelningar med inlagda patienter på Akademiska sjukhuset och andra vårdavdelningar inom Region Uppsala.

I ett fyrtiotal kök ska den nya verksamheten bedrivas alla dagar i veckan.
Personal som arbetar i avdelningsköket har en viktig roll i måltidsarbetet på avdelningen och ska tillsammans med vårdpersonal arbeta för att patienter erbjuds personcentrerade måltider och att maten utgör en del av vården. 

För att driva verksamheten ute i avdelningsköken söker vi nu till den blivande enheten Måltidsservice en bemanningsassistent som ett stöd till enhetens ledning och personal.

Ditt uppdrag

Som bemanningsassistent är du direkt underställd enhetschefen.
Du har ett ansvar för att planera och schemalägga bemanningen i de avdelningskök enheten ska verka i, samt vara ledningsstöd i bemanningsfrågor och rapportering i personalsystemet Heroma.
Dina arbetsuppgifter består i huvudsak av schemaläggning/planering, lösa sjukluckor, beställa behörigheter till ny personal, samt bistå enhetsledningen med hjälp inom andra administrativa uppgifter.

Ditt övergripande mål att säkra en korrekt bemanning som ger enheten rätt förutsättningar att leverera med högsta kvalitet.

Dina kvalifikationer

Du tänker innovativt och vill vara med och utveckla vårt arbetssätt kring bemanning.
Du är lugn, lösningsorienterad och stresstålig.
Du tycker om utmaningar och är duktig på logistik samt att prioritera mellan arbetsuppgifter.
Du bör vara noggrann och tycka om att variera mellan att arbeta självständigt och i team.
Du behöver även ha en god kommunikationsförmåga och känna dig bekväm med att kunna förmedla både bra och mindre bra besked till medarbetarna.
Du har gymnasiekompetens, god IT-vana och goda kunskaper i Office-paketet och det är viktigt att du har erfarenhet av bemanning/schemaläggning.
Meriterande är om du har tidigare erfarenhet från administrativt arbete med bemanning inom sjukvården och/eller det personaladministrativa systemet Heroma.
Idag arbetar vi med bemanning i systemet Besched, men ett införande av Heroma beräknas ske i början av nästa år.

Vi erbjuder

En tillsvidareanställning som kan komma att inledas med 6 månaders provanställning, tillträde enligt överenskommelse. Tjänstgöringsgrad 100 %, måndag till fredag, eller enligt överenskommelse.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Avdelningschef Björn Kardell, bjorn.kardell@regionuppsala.se 018-611 32 72
Facklig kontaktperson Kommunal eller Vision nås via växeln 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Urval och tillsättning sker löpande så vänta inte med att skicka din ansökan till oss.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Fastighet och service

Region Uppsala kännetecknas av en stark tillväxt och förvaltningen Fastighet och service är en viktig del i denna. Vi på Fastighet och service omsätter drygt en miljard kronor och är ca 260 medarbetare. Vi utvecklar, förvaltar och underhåller en lokalyta på drygt 700 000 kvadratmeter, allt från nya avancerade vårdbyggnader till medeltida slott. Vi sköter även transporter och arbetar med logistiska lösningar inom Region Uppsala. De flesta av våra kunder finns inom hälso- och sjukvården och den största kunden är Akademiska sjukhuset. Vi lovar dig komplexa och utmanande arbetsuppgifter, många möten med intressanta människor och trevliga arbetskamrater som går till sina arbeten för att göra något viktigt! Vad är viktigt för dig?