Undersköterska

Sista ansökningsdag 2021-12-05
Arbetsplats Gottsunda vårdcentral
Förvaltning Nära vård och hälsa
Referensnummer NVH466/2021
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Utvecklingsinriktad undersköterska som söker nya utmaningar

Vi söker en undersköterska med huvuduppdrag att stötta vårdcentraler med provtagning inom verksamhetsområde Gottsunda och Enköping, Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start enligt överenskommelse.

Vi satsar på trygga anställningar och bra förmåner via vårt kollektivavtal. Vi har vid sidan av din individuella utvecklingsplan även regelbundna utbildningsdagar för kompetensutveckling. Det gör att du ingår i ett stort nätverk med kunniga kollegor. Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Ditt uppdrag

Din huvudanställning och ditt huvuduppdrag kommer att vara på Gottsunda vårdcentral. Vid behov kommer du även att utföra arbete åt andra vårdcentraler inom verksamhetsområde Gottsunda och Enköping. Tjänsten innefattar arbete på laboratoriet men du kommer även ha en central roll när det gäller servicen på Gottsunda vårdcentral. Bland annat kommer du att assistera läkare vid undersökningar och mindre operationer, lägga om sår, ta EKG och blodtryck, administrera läkarnas väntelistor, beställa förråd, hjälpa till i kassan, ta patienttelefon mm.

Din kompetens

Vi söker dig med undersköterskeutbildning med flera års yrkeserfarenhet. Du ska ha arbetslivserfarenhet av provtagnings- och mottagningsarbete. B-körkort är ett krav. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med väntelistor och kan Agresso. Vi värdesätter också god administrativ kompetens eftersom arbetet även innefattar administrativa uppgifter.

Arbetet innebär stor variation och det är därför viktigt att du som person är flexibel i ditt arbetssätt och trivs med att arbeta i en verksamhet i utveckling och förändring. Du ska snabbt kunna ställa om och vara där verksamheten behöver det. För att vara framgångsrik i detta uppdrag krävs att du är snabblärd och trivs med högt arbetstempo. Vi ser att du har sinne för detaljer men även snabbt kan skaffa dig en överblick över flöden, både i verksamheten och i det administrativa uppdraget. Du behöver även vara noggrann, ha en god samarbetsförmåga och en hög servicekänsla samt ha ett intresse av att arbeta med patientkontakt. 

Vår verksamhet

Gottsunda vårdcentral tillhör förvaltningen Nära vård och hälsa och finns i nybyggda lokaler i Gottsunda centrum, i sydvästra delen av Uppsala. Vi har cirka 14 000 listade patienter och ungefär 70 medarbetare. Vår verksamhet är bred och alla yrkesområden inom vårdcentralens uppdrag finns representerade; husläkarmottagning, SÄBO, BVC, MVC, Familjecentral och Ungdomsmottagning. Många av våra patienter kommer från andra länder och andra kulturer, vilket vi tycker gör arbetet hos oss extra omväxlande och intressant. Vårdcentralen värderar tillgänglighet, långsiktighet och kontinuitet. 

Vill du veta mer?

Vill du veta mer om oss och jobbet är du välkommen att kontakta verksamhetschef Patricia Lundén på telefonnummer 018-611 78 06

Fackliga representanter nås via växeln: 018-611 00 00.

Ansökan

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Bifoga CV, utbildningsbevis samt övriga bilagor av relevans för tjänsten. Vi vill ha din ansökan senast 5 december. 


Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Nära vård och hälsa

Våra 1650 medarbetare arbetar med nära vård och hälsa i Uppsala län. Vi har ett brett utbud av tjänster inom första linjens vård. Våra patienter möter oss på Region Uppsalas egna vårdcentraler eller inom habilitering och vi ger råd på telefon via 1177 Vårdguiden. Utbildning, forskning och utveckling är viktigt för oss, eftersom vi anpassar vårt utbud utifrån invånarnas behov. Redan nu erbjuder vi mobila team, videobesök och smarta e-tjänster.