Forskningssjuksköterska till urologmottagningen

Sista ansökningsdag 2022-02-06
Arbetsplats Verksamhetsområde urologi
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS1204/2021
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Verksamhetsområdet urologi utreder och behandlar patienter med sjukdomar i njurar, urinledare, urinblåsa, prostata, urinrör, penis och testiklar samt planerar och genomför klinisk forskning. Patienterna kommer från vår sjukvårdsregion men i många fall tar vi emot patienter från övriga Sverige och även utlandet.

På vår urologmottagning arbetar sjuksköterskor, kontaktsjuksköterskor, forskningssjuksköterska, undersköterskor, uroterapeut, koordinatorer och läkare.

Ditt uppdrag

Som forskningssjuksköterska är du delaktig från första informationen till patienter som är aktuella för någon av våra kliniska prövningar tills de avslutat eventuellt studiedeltagande.

Du arbetar dagtid på mottagningen med patientkontakt och patientomhändertagande, utvärdering av patienters symptom, provtagning och insamling av patientdata. Du har också kontakt med företag som driver/sponsrar läkemedelsprövningar. I arbetsuppgifterna ingår planering och koordinering av mottagning, tester och provtagning samt registerhållning av prostata- och implantatregistret.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med flerårig yrkeserfarenhet med intresse för urologi och kliniska prövningar. För att vara framgångsrik i arbetet behöver du ha goda kunskaper i engelska i tal och skrift. Tidigare erfarenhet som forskningssjuksköterska och erfarenhet av läkemedelsprövningar är meriterande liksom utbildning i GCP (Good Clinical practice). Har du erfarenhet av mottagningsarbete och kunskap inom urologi är det ett extra plus.

Du kommer tillhöra ett kompetent team där också gemenskap och arbetstrivsel är viktigt.

Din kompetens

Du är en person med personlig mognad, du är trygg i din yrkesroll och har god förmåga att arbeta självständigt och strukturerat med utrymme för flexibilitet. Du behöver ha god initiativ- och samarbetsförmåga samt trivas i en arbetsmiljö som ställer höga krav på dig. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. 

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete där det finns stora möjligheter att utvecklas som sjuksköterska. Hos oss får du personlig anpassad inskolning. Möjlighet till intern- och extern vidareutbildning finns.
Tillsvidareanställning, heltid. Måndag-fredag dagtid. Tillträde enligt överenskommelse. 

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Avdelningschef Anna Ekwurtzel Johansson 018-617 50 05
Facklig kontaktperson nås via växeln 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Urval och tillsättning kan komma att ske löpande under ansökningstiden, så vänta inte med att skicka din ansökan. 

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Med 8 600 anställda, ca 800 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige.

Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.