Dosplanerare med 20% tjänst som forskningssjuksköterska

Sista ansökningsdag 2022-01-16
Arbetsplats Strålbehandlingen, verksamhetsområde blod- och tumörsjukdomar
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS1213/2021
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Strålbehandlingen är en av verksamhetsområdet Blod- och tumörsjukdomars sektioner och vi behandlar patienter med cancersjukdom. På avdelningen arbetar sjuksköterskor, röntgensjuksköterskor, fysiker, läkare, undersköterskor och ingenjörer. Metoder för strålbehandling är under ständig utveckling vilket gör avdelningen till en mycket spännande och stimulerande arbetsplats med möjligheter till kompetensutveckling inom och utom enheten. Vi har fyra linjäracceleratorer, en MRLinac, en datortomografi, en magnetkamera och en brachyavdelning. Vi söker nu en dosplanerare till vår växande verksamhet.

På dosplaneringsenheten planerar vi för de flesta diagnoser, vi gör även protonplaneringar samt MRLinac planeringar både on-och off-line.

Ditt uppdrag

Dina arbetsuppgifter kommer att vara dosplanering för extern strålbehandling. Vi arbetar med moderna system för avancerad dosplanering. Arbetet sker i nära samarbete med övriga medarbetare på enheten. I uppdraget kommer det också ingå 20% tjänst som forskningssjuksköterska. I forskning sjuksköterska rollen kommer att ingå mycket kontakt med KFUE samt andra aktörer inom BoT.

Dina kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska/röntgensjuksköterska med vidareutbildning inom strålbehandling eller motsvarande med erfarenhet inom dosplanering. Du ska också ha intresse för kliniskforskning. Vi ser gärna att du har en hög grad av flexibilitet, bra dokumentationsförmåga samt förmåga att se helheten. Dessutom ska du kunna prioritera arbetet. Därtill har du vana av att arbeta självständigt och i grupp samt kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Du har struktur i ditt arbete och förmåga att avsluta de arbetsmoment du har ansvar för. Du ska också kunna arbeta självständigt i dosplaneringssystemet Monaco och ska kunna Mosaiq. Meriterande är om du har erfarenhet av arbete med kliniska prövningar sedan tidigare.

Vi erbjuder

Hos oss har du stora möjligheter att utvecklas. Vi kan erbjuda dig en tillsvidareanställning på heltid. Arbetstiderna är dagtid, måndag till fredag

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Avdelningschef Lavinia Okoth tel. 0722452507
T.f. Biträdande avdelningschef Nassrin Yosefi tel. 0722074852

Facklig kontaktperson Vårdförbundet, nås via växeln 018 – 611 00 00.

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Med 8 000 anställda, 1 000 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige.

Den högspecialiserade cancervården på Akademiska sjukhuset är en av landets främsta.
Här är tempot högt, vården komplex och involverar en mängd specialistkompetenser. Vårt mål är att vara nationellt och internationellt ledande när det gäller vård, forskning och undervisning inom cancerområdet. Vårt arbete präglas av omtanke om såväl patienten som varandra och vi jobbar långsiktigt och strategiskt med olika former av kompetensutveckling. Inom Blod- och tumörsjukdomar finns sex sektioner och vi är totalt ca 400 medarbetare.