Avdelningschef till bild- och funktionsmedicinskt centrum

Sista ansökningsdag 2022-01-16
Arbetsplats Verksamhetsområde bild- och funktionsmedicinskt centrum
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS1228/2021
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Vid bild- och funktionsmedicinskt centrum, Akademiska Sjukhuset arbetar vi med avancerad MRT-, datortomografi -, ultraljuds- och konventionell radiologisk diagnostik samt avancerad interventionsdiagnostik och behandling. Verksamheten bedrivs såväl akut som planerad och vi bemannar dygnet runt. I samverkan med klinikerna vill vi erbjuda den bästa vården för våra patienter.

Ditt uppdrag

Vi söker nu en avdelningschef för vår avdelning muskuloskeletal- och barn. Rollen som avdelningschef är varierande, där du har en stor betydelse för det dagliga arbetet, både operativt och strategiskt. I din avdelning har du ca 35 kompetenta medarbetare och du har ansvar för personal, arbetsmiljö, verksamhet och ekonomi inom avdelningen. Som avdelningschef ingår du i verksamhetens ledningsgrupp.

Arbetet sker i nära samarbete med övriga avdelningar och med övriga professioner inom BFC. Stort fokus på samarbete, medarbetarskap och arbetsmiljö krävs. Till din hjälp har du teamledare, koordinator och bemanningsassistent som bistår och samordnar kring det dagliga arbetsflödet, bemanning och schemaläggning. Kompetensutveckling är i fokus, där du bland annat driver fortsatt satsning på kompetensutveckling för MR inom din avdelning.

Hos oss får du möjligheten att utveckla och utvecklas. Med andra ord – vi erbjuder dig en händelserik framtid.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig med relevant högskoleutbildning samt erfarenhet av bild- och funktionsmedicin. Chefserfarenhet är meriterande. Du har förmågan att inspirera till förändring och utveckling och är en god ledare som skapar delaktighet och engagemang på avdelningen. Du är tydlig och närvarande i ditt ledarskap, där din uppgift är att vara drivande och motiverande på avdelningen, samt att tillvarata dina medarbetares idéer och visa uppskattning.

Vi erbjuder

Du erbjuds ett tidsbegränsat chefsförordnande som avdelningschef och tillsvidareanställning inom din profession. Tillträde enligt överenskommelse. Intervjuer kan ske löpande under ansökningsperioden.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

tf. biträdande verksamhetschef Per Eckerbom 018–6110605
Administrativ chef Qui Viklund 018–6114775.

Facklig kontakt (vårdförbundet och kommunal) Nås via växeln 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Med 8 600 anställda, ca 800 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige.

Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.